Rådgivning

Vores rådgivning tager enten afsæt i en række anserkendte standarder og referencerammer f,eks. ISO27001 og NIS2 inden  for informationssikkerhed og databeskyttelse, eller en eller flere konkrete ydelser f,eks. risikostyring og compliancedokumentation. 

Vi tilpasser 
vores rådgivning så den imødekommer jeres udfordringer og krav informationssikkerhed og databekyttelse, uanset hvilket område det drejer sig om.

Vores erfarne konsulenter er klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Rådgivning

Ekspertise og erfaring

Vores konsulenter bringer en bred vifte af ekspertise og erfaring til bordet, hvilket gør os til en værdifuld partner for din virksomhed.  

Vi har mange års erfaring og viden så tøv endelig ikke med at kontakte os hvis du ikke finder lige det du leder efter. 

Multidimensionel compliance

Viden og værktøj - i en powerfuld kombination

Arbejdet med compliance er ikke blot at sætte hak ved de krav og regler, der bliver overholdt, det er også den løbende vedligeholdelse og dokumentationen på efterlevelsen af en eller flere givne standarder. Netop vedligeholdelsen ses ofte at være en udfordring. Med ControlManager™ får du et software, der gør det nemt at arbejde hen mod compliance og forblive compliant. Du får et compliance-værktøj der understøtter multidimensionalt compliance, der gør det muligt at dokumentere efterlevelse af flere standarder på samme tid. Derudover får du løbende påmindelser, når det er tid til at udføre kontroller, så organisationen forbliver compliant.

Kontakt

Kontakt os endelig. Vi bider ikke.

Hvad enten det er om stort eller småt, så er vi klar til at hjælpe. Vi glæder os til at høre fra dig.

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.