Kom igang med ControlManager™

ControlManager™ Support

Her på siden kan du finde information om hvordan vi udfører support af ControlManager™ for dig der har installeret applikationen.  

Formålet er at sikre at ControlManager™ altid er opdateret og funktionsdygtig. Vores dygtige tekniske team udvikler og overvåger på nøglefunktioner og nye tiltag for at få mest ud af ControlManager™. Det er altid vores ambition at anvendelsen af ControlManager™ giver mest muligt værdi i forhold til understøttelsen af jeres behov. 

Vi er her for dig

Vedligehold og support

Aftalen med Siscon som leverandør af jeres GRC-tool ControlManager™ indbefatter at Siscon varetager opgaven med at holde ControlManager™ og den underliggende platform er opdateret og funktionsduelig.

Der sker forventeligt 2-3 årlige opdateringer af ControlManager™, med nye og tilrettede funktioner. Informationer om opdateringer og indhold i nye versioner fremsendes elektronisk til den systemansvarlige.

Ubegrænset teknisk support

Dækker besvarelse af e-mails vedrørende tekniske spørgsmål via mailadressen support@siscon.dk – svartid: max 48 timer på hverdage.

Brugersupport

15 gange 30 minutter brugersupport pr. år der dækker besvarelse af spørgsmål, der relaterer sig til anvendelse af ControlManager™. Forespørgsler omkring brugersupport initieres ligeledes via support@siscon.dk

Brug for support?

Henvendelser og Basiskursus

Det er en forudsætning for henvendelser til brugersupport, at du som der henvender dig har deltaget i ControlManager™ basiskursus. 

Henvendelser ud over ovennævnte anses som konsulentsparring og vil faktureres på månedlig basis efter medgået tid, til enhver tid gældende timetakster. 

DELTAG I SISCONS ERFA-MØDER​

Deltag i ERFA-møder og bliv klogere på ControlManager™

Som kunde hos Siscon får du mulighed for at deltage i vores egne ERFA-møder. Deltag og bliv inspireret af dine kollegers ekspertise, få nye indsigter og styrk samarbejdet omkring sikkerhedsinitiativer. 

Se hvornår vi har ERFA-møde næste gang og tilmeld dig for at være med til at forme vores it-sikkerhedsstrategi sammen. 

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.