JMA A/S

Nu undgår JMA at starte forfra med IT-revisionen hvert år
JMA logo Siscon Case
Læs hvordan Siscon hjalp JMA

JMA A/S øger sikkerheden og minimerer ressourcerne på den årlige revision

JMA A/S er en organisation, der leverer brancheløsninger med speciale inden for IT-løsninger til maskinhandlere. Hvert år afgiver JMA A/S en årlig ISAE 3402-erklæring på deres hostede IT-systemer, og med en intuitiv og effektiv løsning er udfordringer i revisionen blevet til fortid.
Kundeudtalelse
JMA A/S

Revisionen er ikke længere en stor arbejdsopgave

Revisionen er heller ikke længere en stor arbejdsopgave – det er blevet en effektiv proces, hvilket både er anerkendt af JMA A/S og revisionen 

Hvert år til revisionen ramte JMA A/S ind i de samme udfordringer: manglende overblik over dokumenter og regelsæt. Derudover havde de et behov for få styr på deres kontroller inden for IT-sikkerheden for at højne IT-sikkerheden, øge effektiviteten og skabe tryghed i den årlige revision. 

Den årlige revision

Nu skal JMA ikke længere genopfinde det hele hver gang

Når det var tid til den årlige revision, stod vi med en stor arbejdsopgave foran os. Vi skulle genopfinde det hele hver gang, for vi havde ikke overblikket over, hvor procedurerne lå, eller om de var opdateret. Men nu er det gået fra at være en fragmenteret opgave, der blev løst en gang om året, til at være en integreret del af årshjulet og arbejdsdagen, siger Palle Frostholm, Technical Team Manager, JMA A/S, og fortsætter: 

Ud over at vi i dag har fået en nemmere og mere tryg revision, så er vores IT-sikkerhed højnet. Alt sammen fordi vi har fået skabt et overblik og fået sat review på vores kontroller med Siscon og ControlManager™ ombord. 

Det er ikke kun JMA A/S, der har fået glæde af ControlManager™. Når den årlige revision kommer forbi, oplever JMA A/S en anerkendelse fra revisionen af værktøjet, bl.a. fordi man kan trække rapporter ud, og fordi ControlManager™ skaber et stort overblik over kontrollerne, hvilket gør revisionen effektiv og lige til. 
 

Det understøttende værktøj til effektivitet

ControlManager™ - gør udfordringer til fortid

Et valg mellem 2 værktøjer skulle træffes, og valget faldt på ControlManager™ og Siscon, da de kunne løse JMA’s udfordringer bedst og skabe den mest effektive arbejdsgang. 

Med ControlManager™ har det været nemt at integrere IT-sikkerheden i hele organisationen. Med en front-end og en back-end adgang er det nemt at udføre kontroller, hvad enten man er ekspert på området eller ej, understreger Palle Frostholm og fortsætter: 

Det kan være et komplekst værktøj, fordi det kan så mange ting. Men ofte kræver det et komplekst værktøj at kunne løse komplekse opgaver. Heldigvis oplever jeg en stor hjælp fra Siscon, hvis der opstår udfordringer – ikke kun via deres konsulenter men også på de mange workshops og seminarer, som de afholder for deres kunder 
 

Et intuitivt værktøj til opgaverne

Går fra en svær til en nem beslutning

Mange organisationer oplever, at det kan være svært at tage den endelige beslutning om et værktøj. JMA var en af de organisationer, der havde det sådan. Efter at JMA er gået igennem den svære beslutning, kan de nu give deres råd videre til andre organisationer, der sidder og skal træffe et valg 

Det var et svært valg at nå til den endelige beslutning om overhovedet, at skulle have et værktøj. Men Siscon og ControlManager™ var ikke et svært valg. De er så stærke på kontroller og har et intuitivt værktøj, der kan så mange ting. Men for at komme frem til den endelige beslutning om man skal gøre brug af et compliancesoftware anbefaler jeg, at man får belyst, hvor stort et tidsforbrug der er på området med Excel og Word. For jeg er ret sikker på, at det gør beslutningen meget nemmere, siger Palle Frostholm og fortsætter: 

Ud over at vores tidsforbrug generelt er blevet mindre efter valget faldt på Siscon og ControlManager™, kan vi også se, at vi med tiden bliver mere og mere effektive og dermed minimerer vores tidsforbrug i takt med, at vi bliver bedre til at bruge ControlManager™ 

Palle Frostholm fortæller også, at der stadig er mange dele af ControlManager™, der ikke er kommet i brug endnu. Her er der tale om awareness og risikovurderinger, som de har planer om snart at tage i brug med Siscon på sidelinjen. 

Lær mere

Om JMA A/S

JMA digitaliserer maskinforhandleres forretningsprocesser og yder rådgivning i denne forbindelse. Deres brancheløsning DSM, bygget ovenpå Microsoft Dynamics 365 Business Central, er en specialiseret digital løsning til maskinhandel, udviklet og implementeret af JMA. DSM og tilhørende webløsninger er bygget på best practice og omfattende brancheerfaring. Disse løsninger, primært baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central, kombineret med dybdegående forretningsindsigt fra JMA’s konsulenter og fagspecialister, sikrer kunderne en effektiv sparringspartner. Fokus ligger på at øge kundernes konkurrenceevne gennem digitalisering. 
 
Læs mere om JMA A/S på www.jma.dk/

Flere referencer

Velliv Foreningen logo Siscon Case

Velliv Foreningen

Velliv Foreningen har skabt forståelse for arbejdet med kontroller og overblik over complianceprocessen i samarbejde med Siscon – med øget modenhed og awareness i organisationen som resultat.

Nævnenes Hus

Vi overholder ikke bare reglerne – vi kan også dokumentere det!

Stevns Kommune

Investeringen har på blot 5 uger givet Stevns Kommune en færdig risikovurdering, entydighed i organisationen og kompetencer til selv at udføre risikovurderinger i fremtiden. Let og effektivt.

Punktum DK

På 6 måneder opbyggede Punktum Dk i samarbejde med Siscon et helt nyt ISMS, som de er blevet certificeret efter
Kan du se dig selv i referencen?

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.