Om Siscon

Succes skaber vi i fællesskab

Siscon

Onesize fits nobody

Siscon vil levere løsninger der passer til vores kunders behov og virkelighed. Vi har mange års erfaring på området, så vi ved hvad der virker og ikke virker – og vi tror ikke på quick-fix løsninger.  
Vi ønsker at arbejde tæt sammen med vores kunder og på den måde sikrer vi, at der bliver etableret en langtidsholdbar løsning, der understøtter målet med arbejdet. 
 
Siscon blev til med en vision om at gøre arbejdet med informationssikkerhed nemmere ved at udvikle et værktøj, der kunne samle alt compliancearbejde og dermed skabe struktur og overblik. Sideløbende med dette, understøtter konsulentforretningen behovet for kompetent sparring inden for informationssikkerhed og persondatabeskyttelse

Siscon vil være den foretrukne leverandør til kunder, der ønsker at arbejde effektivt og struktureret med informationssikkerhed og persondatabekyttelse, med en organisatorisk forankring for øje.

Team Siscon

Sammen skaber vi den pink tråd

Der findes flere værktøjer der kan håndtere informationssikkerhedsudfordringerne, men den afgørende forskel er de tanker og ideer der ligger bag – det er det, der gør forskellen og skaber succesen. Når vores kunder vælger Siscon, vælger de ikke bare vores værktøj, der gør hverdagen nem og effektiv. De vælger kombinationen af et værktøj og et team af erfarne konsulenter med ekspertviden både om vores ISMS-værktøj ControlManager og de udfordringer vores kunder står overfor. 

Siscon og jer

Styrk jeres egen position

Vi tror på, at succes opstår gennem kommunikation og relationer – både nu og i fremtiden. Hos Siscon finder du et hold af dygtige fagfolk, der brænder for at dele deres viden og hjælpe vores kunder med at opnå en effektiv og sikker hverdag med GDPR og informationssikkerhed. Vi er dine sparringspartnere, der guider dig hele vejen igennem implementeringen i din virksomhed. 

01. maj 2024
02. maj 2024

V2 Security 2024

16. maj 2024

ControlManager™ Basiskursus – Aarhus 16. maj

Kontakt

Kontakt os endelig. Vi bider ikke.

Hvad enten det er om stort eller småt, så er vi klar til at hjælpe. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi vil rigtig gerne i dialog med dig og høre om jeres udfordringer og målsætninger, så vi kan kombinere dem med vores løsninger og erfaringer. På den måde kan vi gøre jer til en succes inden for informationssikkerhed og persondatabeskyttelse!  

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.