Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser for siscon.dk

Brugen af www.siscon.dk (herefter “Hjemmesiden”) er underlagt nedenstående betingelser. Kan du ikke acceptere betingelserne, beder vi dig forlade Hjemmesiden uden at gøre yderligere brug af den.

Ejerskab

Denne hjemmeside ejes og drives af:

Siscon ApS (herefter “Siscon”)

Vandtårnsvej 83A,
2860 Søborg

CVR-nr. 3847 7935

Tlf.: +45 70 232 231

E-mail: succes@siscon.dk

Ansvarsfraskrivelse

Indholdet på Hjemmesiden gøres offentligt tilgængeligt i oplysningsøjemed. Siscon tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan dog ikke garantere, at indholdet er komplet eller korrekt.

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider tilvejebragt af tredjemand, over hvilke Siscon ikke har kontrol.

Siscon tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at Hjemmesiden ikke indeholder virus, orm, trojanske heste eller lignende.

Siscon garanterer imidlertid ikke, at Hjemmesiden er fri for sådanne skadelige programmer og fraskriver sig ethvert ansvar for tab som følge af skadelige programmer, som er modtaget fra Hjemmesiden eller via filer, som kan downloades fra Hjemmesiden.

Links

Der må ikke frames eller deep-linkes til denne Hjemmeside. Det er tilladt at linke til Hjemmesidens forside på en loyal og ikke-konkurrerende måde.

Immaterielle rettigheder

Hjemmesiden indeholder ophavsretligt beskyttet materiale og andet materiale beskyttet af andre immaterielle rettigheder. Du må alene benytte Hjemmesiden i overensstemmelse med de rettigheder, som lovgivningen giver dig.

Anden benyttelse kræver forudgående skriftlig tilladelse fra Siscon.

Behandling af personoplysninger

Ved at benytte dig af Hjemmesiden accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til vores cookies politik og privatlivspolitik.

Lovvalg og værneting

Brugen af denne Hjemmeside er undergivet dansk ret, og tvister, der udspringer af eller vedrører Hjemmesiden, skal behandles jf. danske værnetingsregler og domstole.

Siden er sidst opdateret April 2024

Kontakt

Kontakt os endelig. Vi bider ikke.

Hvad enten det er om stort eller småt, så er vi klar til at hjælpe. Vi glæder os til at høre fra dig.

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.