Job i Siscon

Kom med på holdet.

Siscon er et konsulenthus med kolleger, som hver dag løfter opgaver med konsulentsparring inden for informationssikkerhed og persondatabeskyttelse. Vores fornemste opgave er at skabe succes sammen med vores kunder og hjælpe til at styrke deres position inden for informationssikkerhed.

Ledige stillinger

Lige nu har vi ikke nogen ledige stillinger.

Søg uopfordret

Vi er altid interesseret i at høre fra de bedste kandidater, som vil være med til at styrke organisationers informationssikkerhed og sikre deres gode omdømme. Vi vil med glæde gerne modtage din uopfordrede ansøgning på mail:  

Siscon er karakteriseret ved et unikt fællesskab og en stor glæde ved at arbejde sammen. Vi er et hold, som vil vinde sammen, og vi spiller hinanden bedre.

Lær teamet at kende

Mød os på kommende events

Vi er dedikerede til at sikre, at du er rustet til at tackle de seneste udfordringer inden for it-sikkerhed og beskytte dine og andres data. Derfor deltager vi i og afholder mange relevante begivenheder for at dele viden, blive klogere og møde dig.

Læs mere om kommende events og hvor du kan møde os

Vi brænder for at dele vores 
viden med dig.

Gør som 3.300 andre – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.