Velliv Foreningen

Velliv Foreningen har skabt forståelse for arbejdet med kontroller og overblik over complianceprocessen i samarbejde med Siscon – med øget modenhed og awareness i organisationen som resultat.
Velliv Foreningen logo Siscon Case
Læs hvordan Siscon hjalp Velliv Foreningen

Complianceværktøj der skaber den røde tråd i hele organisationen

Det stod klart for Velliv Foreningen, at der internt var et stort læringsarbejde, og at overblikket og forståelsen for processerne manglede. Derfor startede samarbejdet med Siscon og deres compliancesoftware ControlManager™. Vores kontroller lå som øer uden at være koblet op på noget til at starte med. Når man lægger det ind i et system som ControlManager™, er det muligt at se og skabe sammenhæng mellem regelsæt, retningslinjer osv. og følge den røde tråd ned til kontrollerne, som ligger til sidst,” siger Nina Lund-Andersen, Jurist hos Velliv Foreningen.
Kundeudtalelse
En løsning der gav mening

Kontrollerne blev set som rigide, besværliggørende processer

Kontrollerne blev set som rigide, besværliggørende processer og et nødvendigt onde i forhold til at leve op til Finanstilsynets krav. De manglede kobling til dagligdagen, og derfor skulle der først og fremmest skabes mening med kontrollerne for den enkelte medarbejder og forretningen. 

En forståelse der blev skabt i kombinationen af complianceværktøjet ControlManager™ og erfaringen fra Siscons konsulenter. 

Kontroller

det skal være nemt

Et samarbejde der gav resultater

Konsulenter til sparring og fremdrift

Velliv Foreningens samarbejde med konsulentteamet fra Siscon har været nøglen til kontinuerlig fremdrift, når andre opgaver har taget fokus i dagligdagen. 

Det har været godt at mærke, at Siscon også har haft en aktie i, at Velliv Foreningen er blevet onboardet rigtigt. Vi har selvfølgelig selv et ansvar for at bruge ControlManager™ fornuftigt og putte de rigtige ting derind, men Siscon har sørget for fremdrift og fokus på nye områder, der skulle tages stilling til, når hverdagen ruller og andre projekter vælter ind,” siger Nina Lund-Andersen. 

Fra modstand til effektiv forankring i Velliv foreningen

Vigtigheden af øget modenhed og awareness har vist sig at have stor betydning for Velliv Foreningen i arbejdet med kontroller.

Det var ellers ikke områder, som blev tillagt stor opmærksomhed i udgangspunktet, men har været nogle af de største gevinster, siden samarbejdet med Siscon tog sin begyndelse. Og som har sat Velliv Foreningen i en stærk position til det videre arbejde. 

Samarbejdet med Siscon har udfordret os på den gode måde. De har fået os til at tage stilling til vores metoder, har holdt os til ilden og hjulpet os med at brede forståelse for vores kontroller ud i organisationen,” siger Anna Elisabeth. ”Vi er nået så langt, at vi kan stille de rigtige spørgsmål, og den hjælp har været uundværlig.” 

Siscons konsulenter hjælper små og store, offentlige og private organisationer med at planlægge og gennemføre kontroller. Med ControlManager™ går arbejdet med compliance og informationssikkerhed fra at være en fragmenteret opgave til en integreret del af hverdagen – en hverdag hvor organisationen får automatiseret kontrollerne og får et visuelt overblik over udførte og manglende kontroller. 

Om Velliv Foreningen

Velliv Foreningen har 400.000 medlemmer, som alle er en del af Velliv – et 100% kundeejet pensionsselskab. Foreningen har som mål at størstedelen af overskuddet går tilbage til ejerne, og arbejder for at fremme mental sundhed i Danmark gennem almennyttige uddelinger. Velliv Foreningen tilbyder en bred vifte af ydelser og programmer designet til at støtte medlemmernes fysiske, mentale og økonomiske velvære.  

Læs mere om Velliv Foreningen på www.vellivforeningen.dk 

Flere referencer

JMA logo Siscon Case

JMA A/S

Nu undgår JMA at starte forfra med IT-revisionen hvert år

Nævnenes Hus

Vi overholder ikke bare reglerne – vi kan også dokumentere det!

Stevns Kommune

Investeringen har på blot 5 uger givet Stevns Kommune en færdig risikovurdering, entydighed i organisationen og kompetencer til selv at udføre risikovurderinger i fremtiden. Let og effektivt.

Punktum DK

På 6 måneder opbyggede Punktum Dk i samarbejde med Siscon et helt nyt ISMS, som de er blevet certificeret efter
Kan du se dig selv i referencen?

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.