Webinarer

Velkommen til katalog af webinarer hvor du kan finde information og inspiration om informationssikkerhed og persondatabeskyttelse. Her på siden finder du vores tidligere afholdte webinarer, hvor vi giver værdifuld viden til dig om informationssikkerhed og persondatabeskyttelse.

Nyeste webinar

Sådan har Klaus barberet revisionsbesøg ned til under det halve

Med ControlManager™ har Klaus barberet årligt revision ned til under det halve

NSIS-standarden i 3 enkelte faser

På denne Version2 Online Briefing kan du få viden om både organisatoriske, tekniske og juridiske aspekter af NSIS standarden.

Hør hvordan Vækstfonden fik gavn af ControlManager™

Niels Peter fra Siscon holdt den 14. april 2015 et case-baseret oplæg om informationssikkerhed sammen med Vækstfonden. Den optimale opbygning af et værktøjsunderstøttet ISMS.
Artikler

Udforsk vores univers af artikler og bliv klogere på compliance

Udforsk vores artikler, dyk ned i vores vejledninger, og lad dig inspirere af vores referencer. Uanset hvad dine sikkerhedsbehov er, håber vi, at vores videns-universet vil være en værdifuld ressource og kilde til inspiration for jer.

Vi brænder for at dele vores 
viden med dig.

Gør som 3.300 andre – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.