Nævnenes Hus

Vi overholder ikke bare reglerne – vi kan også dokumentere det!
Læs hvordan Siscon hjalp Nævnenes Hus

Nu er beredskabstest en investering for os

En beredskabstest går fra at være en pligt til en meningsfuld opgave og investering i Nævnenes Hus. De ved nu, præcis hvem der gør hvad, når en ulykke sker. Nævnenes Hus har smøget ærmerne op og er nu endnu mere klar til at modstå fremtidige krisesituationer.
Kundeudtalelse
Nævnenes Hus

En presset tidsplan

Med en presset tidsplan hos Nævnenes Hus og et ønske om at reducere forbruget af knapperessourcer, gennemførte de en beredskabstest, der har klædt dem langt bedre på til krisesituationer, end de var før. Alt dette var muligt med ét realistisk og tidssparende ’trick’. 

Vi plejer selv at teste vores beredskabsplan, så vi ved, hvor meget tid og erfaring det kræver at udføre en realistisk beredskabstest. Derfor kontaktede vi Siscon. Men det er ingen hemmelighed, at jeg var nervøs for, at en ekstern samarbejdspartner ikke kunne gennemskue vores organisation og derfor ville misse vigtige informationer. Sådan var det heldigvis ikke. Siscon har overgået alle vores forventninger. De har leveret et koncentreret forløb med høj kvalitet inden for en overskuelig økonomisk ramme, siger Per Jørgensen, IT-chef, Nævnenes Hus, og fortsætter: 

Siscon har klædt os langt hurtigere på til en krisesituation, end vi selv har formået. De fangede opgaven lynhurtigt. Det betyder, at det kun er mig, der kort har været med til at planlægge – og det har være en meget stor lettelse da vores områdechefer har en presset kalender.

Beredskabstesten var som en rigtig beredskabssituation

Ud fra et dybdegående møde med Per Jørgensen om forventninger, ønsker til testen og Nævnenes Hus’ processer skræddersyede Siscon en virkelighedsnær beredskabstest, som de kunne gennemføre i fællesskab. 

Testen tog 3,5 time, og jeg må sige, at der var en spændt og intens stemning. Det var en rigtig beredskabssituation. Ingen i beredskabet vidste, hvad der skulle ske. Det gjorde testen meget realistisk og motiverende, og det fik beredskabet til at tænke og løse krisen selv. Det betyder, at Nævnenes Hus og alle medarbejderne står langt stærkere, når en ægte krisesituation opstår, understreger Per Jørgensen 

Beredskabstesten gav dyb indsigt i Nævnenes Hus

Den gennemførte beredskabstest hat givet Nævnenes Hus langt mere værdi, end Per Jørgensen havde turdet håbe på. 

Med denne beredskabstest har vi fået langt bedre indsigt i, hvorfor vi tester vores beredskab. Det betyder, at vi nu i højere grad tester for modstå næste ulykke og knapt så meget fordi vi skal, fortæller Per Jørgensen og fortsætter: 

Siscon kunne se sårbarhederne og hullerne langt bedre, end vi selv har kunnet. Det kan nemlig være en udfordring at være 100% neutral og ikke gå ind og forsvare deltagerne. Vi blev bevidste om, at nogle af medarbejderne havde for mange opgaver. Det havde vi ikke fået øje på uden et objektivt syn på det. Siscon har leveret et fantastisk stykke arbejde, så de skal teste vores beredskabsplan igen til næste år. 

Siscons eksperter hjælper små og store, offentlige og private organisationer med at planlægge og gennemføre en skræddersyet beredskabstest, der er så virkelighedsnær som muligt. Det gør de på baggrund af et møde med kunden, der skaber indsigt i den enkelte organisation samt mange års erfaring. 
 

lær mere

Om Nævnenes Hus

Nævnenes Hus er en administrativ institution i Danmark, der fungerer som et fælles sekretariat for flere nævn og klagenævn på tværs af forskellige retsområder. Formålet med Nævnenes Hus er at lette adgangen til retssystemet for borgerne ved at centralisere administrationen af nævnene og sikre en effektiv og ensartet sagsbehandling. Nævnenes Hus understøtter en række nævn og klagenævn, herunder Ankenævnet for Forsikring, Arbejdsskadestyrelsen, og Boligretten, og yder støtte til nævnene i form af sekretariatsbistand, sagsbehandling og administration. 

Læs mere om Nævnenes Hus på www.naevneneshus.dk

Flere referencer

Velliv Foreningen logo Siscon Case

Velliv Foreningen

Velliv Foreningen har skabt forståelse for arbejdet med kontroller og overblik over complianceprocessen i samarbejde med Siscon – med øget modenhed og awareness i organisationen som resultat.
JMA logo Siscon Case

JMA A/S

Nu undgår JMA at starte forfra med IT-revisionen hvert år

Stevns Kommune

Investeringen har på blot 5 uger givet Stevns Kommune en færdig risikovurdering, entydighed i organisationen og kompetencer til selv at udføre risikovurderinger i fremtiden. Let og effektivt.

Punktum DK

På 6 måneder opbyggede Punktum Dk i samarbejde med Siscon et helt nyt ISMS, som de er blevet certificeret efter
Kan du se dig selv i referencen?

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.