Lær teamet at kende

Vores team består af en mangfoldig gruppe af talentfulde personer med forskellige baggrunde, færdigheder og erfaringer. Vi værdsætter samarbejde, kommunikation og åbenhed og stræber efter at skabe et miljø, hvor alle føler sig værdsatte og motiverede til at yde deres bedste.

Lars Bærentzen

Administrerende direktør (CEO)

Med godt 20 års teknisk og ledelsesmæssig erfaring med informationssikkerhed er jeg godt klædt på, til rådgivning indenfor alle de discipliner som informationssikkerhed og databeskyttelse rummer.

Jesper B. Hansen

Teknisk direktør (CTO)

Gennem mange år med rådgivning af kunder både ledelsesmæssigt, procesmæssigt og IT-sikkerhedsteknisk har jeg kontinuert leveret løsninger under mantraet ”det skal virke i praksis”, og har dermed haft fokus på at omsætte de stadigt stigende compliancemæssige krav til løsninger der ikke er unødigt komplekse, som til stadig vil kunne vedligeholdes og som imødekommer de forretningsmæssige og de compliancemæssige behov.

Camilla Bruun

COO

Jeg brænder for gode kunderelationer og service med høj kvalitet. Mine spidskompetencer og ansvarsområder er bl.a. intern og ekstern relationsopbygning, projektansvar, kundeansvarlig for vores kundeprojekter, konsulentallokering, generel marketing, event- og konferenceplanlægning, og Siscons succesfulde ERFA-grupper.

Christina Wulff Jensen

Senior Kundeansvarlig

Som Senior Account Executive hos Siscon tager jeg udgangspunkt i kundernes forretning, hvilket giver mig en god indsigt i, hvordan vi sammen kan afdække og afklare relevante indsatsområde, for derved at opnå et effektivt og struktureret niveau i arbejdet med informationssikkerhed. Mit mål er altid at skabe gode og langvarige kunderelationer, jeg holder af hele salgsprocessen, og sætter pris på ærlige og værdiskabende dialoger. Derfor er jeg altid nysgerrig i mødet med nye mennesker og holder mig fagligt opdateret, så jeg altid sikre at kunne rådgive både eksisterende, som nye kunder bedst muligt.

Tonni Nymark

Senior Kundeansvarlig

Som Senior Account Executive hos Siscon er det min vigtigste opgave at forstå kundernes behov og udfordringer, samt at finde løsninger, der kan hjælpe med at få sat struktur og overblik i arbejdet med informationssikkerhed og GDPR og dermed gøre hverdagen nemmere.

Andreas Rye Møller

Marketingansvarlig

Med min interesse for markedsføring og branding som drivkraft har jeg erfaringer fra flere brancher og en stor passion for digital marketing, aktiv branding og kommunikation. Jeg har en hands-on tilgang og et øje for innovative løsninger, som hjælper med at drive vækst og forbedre arbejdsprocesser og i sidste ende brand og marketing output.

Anna Stubben Jacobsen

Informationssikkerhedskonsulent

Jeg er en engageret, motiveret og struktureret konsulent, som har stort fokus på at rådgive kunderne til at lykkedes med implementeringen af GDPR og Informationssikkerhed. Som person ser jeg løsninger i de udfordringer jeg bliver stillet overfor. Jeg er en meget struktureret person, som brænder for at skabe et større overblik, så man ikke mister den røde tråd i sit arbejde. Igennem de seneste 3 år har jeg haft fokus på at gøre Informationssikkerhed og arbejdet i det, så praksisnært som muligt, så det giver mening for dig som kunde og fungerer i virkeligheden.

Frank Jumppanen Andersen

Informationssikkerhedskonsulent

Med mere end 30 års erfaring med IT drift, er mit fokus at lave informationssikkerhedsløsninger der lever i organisationen og letter den daglige drift. Det skal virke og give mening.

Henrik R. Drøscher

Informationssikkerhedskonsulent

Jeg er en erfaren, grundig og teknisk velfunderet konsulent, som sætter en ære i at levere en færdig og solid løsning. Dette bunder i 20+ års erfaring indenfor GRC samt et solidt kendskab til ISAE erklæringer. Certified ISO/IEC 27001 Lead Auditor og Certified Information Systems Auditor(CISA).

Jacob Lange Nielsen

Informationssikkerhedskonsulent

Jeg er en motiveret, analytisk og teknisk funderet konsulent, der brænder for at hjælpe virksomheder med at forbedre deres sikkerhedsniveau via ISO27001.

Albert Worsøe

Applikationsadministrator

Som product owner og supportansvarlig for ControlManager Kan jeg svare på alle spørgsmål om applikationen, både i forhold til de nuværende muligheder og de fremtidige perspektiver.

Lasse Mejsner

Systemadministrator

En meget teknisk orienteret konsulent og uddannet datatekniker med speciale i infrastruktur og erfaring med programmering.

Job i Siscon

Vi kan blive dine fremtidige kollegaer

I Siscon ved vi at arbejdet med informationssikkerhed og compliance kun kan lykkes hvis teamet er stærkt. Læs om vores ledige stillinger eller kontakt os for at høre om mulighederne. Vi ser frem til at møde dig!

Kontakt

Kontakt os endelig. Vi bider ikke.

Hvad enten det er om stort eller småt, så er vi klar til at hjælpe. Vi glæder os til at høre fra dig.

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.