ControlManagerTM

Opgaverne der ligger i arbejdet med  informationssikkerhed og databeskyttelse kan være mange.

ControlManager™ er værktøjet, der gør arbejdet lettere ved at skabe struktur og overblik, men også ved at indeholde modeller og metoder til de forskelligartede opgaver

Som GRC-værktøj er ControlManager™ med til at ændre arbejdet med informationssikkerhed fra at være en barriere, til at være en konkurrencefordel og en positiv investering.

GRC-værktøj

Skab overblik, struktur og orden

ControlManager™ er Siscons GRC-software, der er udviklet i 2004 og løbende forbedret siden. Det er et intelligent og modulopbygget værktøj, der skaber overblik via grafiske illustrationer af dit arbejde med informationssikkerhed og databeskyttelse, så din brugeroplevelse og dit arbejde bliver en leg.
Med den gennemtænkte struktur i ControlManager™ er broerne allerede bygget til compliance-dokumentation mod både datasikkerhed og informationssikkerhed.

Gør arbejdet med compliance til en succes

Et stærkt fundament i arbejdet med informationssikkerhed og databeskyttelse

ControlManager™ understøtter din struktur, så du enkelt kan opbygge, vedligeholde og rapporterer på bl.a.:

Controlmanager services

ControlManagerTM kursus

Som ny bruger at ControlManager er det “det første skridt, der er det sværeste”, vi giver dig mulighed for at opnå en basisviden om anvendelsen igennem deltagelse på Basiskurset.

ControlManagerTM servicecheck

Dig som garvet bruger af ControlManager, hvis du er i tvivl om den måde du anvender værktøjet er optimalt, så vil et Servicecheck kunne være med til at give dig svaret.

ControlManagerTM support

Med i din aftale om brugen af ControlManager er der indbefattet muligheden for at kontakte vores support og få både tekniskhjælp og brugersupport – kontakt os gerne.

multidimensionel compliance

Viden og værktøj - i en powerfuld kombination

Arbejdet med compliance er ikke blot at sætte hak ved de krav og regler, der bliver overholdt, det er også den løbende vedligeholdelse og dokumentationen på efterlevelsen af en given standard. Netop vedligeholdelsen ses ofte at være en udfordring. Med ControlManager™ får du et software, der gør det nemt at arbejde hen mod compliance og forblive compliant. Du får et multidimensionalt compliance-værktøj, der gør det muligt at efterleve flere standarder på samme tid og samtidig kende complianceniveauet på både det overordnede og det enkelte område. Derudover får du løbende påmindelser, når det er tid til at føre log/kontroller, så organisationen forbliver compliant. 

Hvad siger kunderne

Derfor vælger vores kunder os

Kontakt os

Kom udfordringerne til livs

Med ControlManager™ får du et sikkert compliancesoftware, der er fremtidssikret og i konstant udvikling.
Det betyder, at du sikkert og effektivt når hele vejen rundt i dit arbejde med informationssikkerhed og databeskyttelse, og så er det hele samlet ét sted. 
Vil du høre mere om, hvordan ControlManager™ kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt os endelig eller book en demo.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.