/
Awareness

Awareness

Awareness i informationssikkerhed er niveauet af viden, forståelse og opmærksomhed omkring sikkerhedsrisici, trusler og viden generel viden sikringstiltag.

Awareness er medvirkende til at alle i organisationen er opmærksomme på potentielle trusler, såsom phishing-angreb og malware, og forstår vigtigheden af at følge procedurer og -principper for at beskytte data. Kontinuerlig awareness er afgørende for at skabe en sikkerhedsbevidst kultur i organisationen. På denne måde mindsker I risikoen for cyberangreb og uforudsete hændelser rammer jer.

Vi kan hjælpe jer med awareness

Bevidsthed for alle

Hackerne er hurtigere end de fleste, og der findes desværre ingen lette løsninger, der kan forhindre alle cyberangreb. Det bedste forsvar er en kombination af tekniske foranstaltninger og god uddannelse af alle i organisationen, da det giver en adfærd, der er præget af omtanke. Der bliver hele tiden udviklet nye måder hvorpå man kan falde i fælder og derfor er det vigtigt at uddanne medarbejdere, så alle kommer op på samme niveau af viden.

Relaterede ydelser

Rådgivning i awareness

Lad os hjælpe jer til succes med awareness

Vi sætter os ind i jeres behov og skræddersyer en awareness-kampagne specifikt til jeres virksomhed – og på den måde optimerer I virksomhedens samlede modstand på tværs af organisationen. 
Det kan være svært at overskue og forstå hvilke farer og deres konsekvenser, der er relevant og hvordan viden om dette skal formidles. Igennem vores erfaring med andre virksomheder har vi kendskab til forskellige virkemidler og metoder til at få viden og budskaber ud i organisationen.  
Vi rådgiver jer igennem hele forløbet om hvordan I kan styrke medarbejdernes bevidsthed via kampagner, quizzer, tests og meget mere. 

Awareness i ControlManager™​

Arbejdet med awareness er optimalt at lade understøtte af et værktøj.

ControlManagerindeholder komponenter der giver jer mulighed for at lave videnskampagner, quiz/test og indsamling af underskrifter fra medarbejderne. Alle disse aktiviteter kan målrettes hele eller dele af organisationen, således at der opnås en målrettet vidensformidling og ikke blot at ”alle får alt” uanset nuværende vidensniveau. 
At kunne få medarbejderne til at deltage i quizzer gør at ledelsen i jeres virksomhed bliver bekendt med hvilke områder, at medarbejdernes viden er stærk og hvor de er svage, og dermed også en indikation af  indsatsområderne.  

Kontak os

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.