Mød os

Vi er dedikerede til at sikre, at du er rustet til at tackle de seneste udfordringer inden for it-sikkerhed og beskytte dine og andres data. Derfor deltager vi og afholder mange relevante begivenheder for at dele viden, blive klogere og møde dig.

19. september 2024

ControlManager™ Basiskursus – 19. september – Søborg

Lær de basale funktioner i ControlManager™

24. oktober 2024

ControlManager™ Basiskursus – 24. oktober – Aarhus

Lær de basale funktioner i ControlManager™

12. november 2024

ControlManager™ Basiskursus – 7. november – Søborg

Lær de basale funktioner i ControlManager™

12. december 2024

ControlManager™ Basiskursus – 12. december – Aarhus

Lær de basale funktioner i ControlManager™

Afholdte events

Tidligere event

05. Oktober 2023

Siscon Konference 2023

Tidligere event

01. maj 2024
02. maj 2024

V2 Security 2024

Tidligere event

16. maj 2024

ControlManager™ Basiskursus – Aarhus 16. maj

Tidligere event

13. juni2024

ControlManager™ Basiskursus – Søborg 13. juni

Mød os

Tidligere afholdte events

Vores kommende events giver dig mulighed for at fordybe dig i de nyeste trends, bedste praksis og innovative løsninger inden for it-sikkerhed.

Vi opdaterer løbende siden som de aktuelle events åbner for tilmelding. Hold øje med din indbakke, hvis du modtager vores nyhedsbrev, eller følg med på siden her.

Vores nye basiskursus henvender sig til dig, der er ny bruger af ControlManager™ og sikrer, at du kommer godt i gang med din forståelse for, og anvendelse af, ControlManager™.

Formålet med kurset samt den online opfølgningsdag er, at du kommer til at kende og forstå den grundlæggende opsætning og funktionalitet i ControlManager™, og kan benytte ControlManager™ optimalt efter kurset. Vi har som altid fokus på gennemgang af best practice i brugen af ControlManager™.

Gør dig klar til en dag med dybdegående diskussioner, informative sessioner og netværksmuligheder. V2 Security (tidl. Infosecurity) er Danmarks største informationssikkerhedskonference. V2 Security tilbyder en unik mulighed for at netværke og udveksle brugererfaring med ligesindede eksperter og professionelle. Du kan også opleve en sal fyldt med udstillere, industrielle partnere, organisationer, og mange flere.

Der er mere end 80+ udstillere med på messen og helt op til 5000 deltagere. Siscon stiller igen i år med en stand, hvor vi glæder os til at byde velkommen til en god snak.

Læs mere om V2 Security 2024

Som kunde og samarbejdspartner hos Siscon får du mulighed for at deltage i vores egne ERFA-møder. Deltag og bliv inspireret af vores kollegers ekspertise, få nye indsigter og styrk samarbejdet omkring sikkerhedsinitiativer. Tilmeld dig vores erfa-møde i dag og vær med til at forme vores it-sikkerhedsstrategi sammen!

Vi inviterer løbende til kommende ERFA-møder i Siscon via vores nyhedsbrev. Er du kunde og ønsker at deltage, så hold øje med din indbakke. Er du ikke på nyhedsbrevslisten kan du tilmelde dig her.

Tilmeld nyhedsbrev og få invitationer til ERFA-møde og meget mere

Lær mere

Udforsk vores univers af artikler og bliv klogere på compliance

Her finder du en samling af artikler, vejledninger og informative whitepapers, der dækker en bred vifte af emner inden for informationssikkerhed og tidligere erfaringer vi har gjort os i felten.

Vi brænder for at dele vores 
viden med dig.

Gør som 3.300 andre – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.