V2 Security 2024

Gør som +4000 andre - kom og vær med til V2 Security 2024 - Danmarks største informationssikkerhedsmesse! Siscon deltager igen i år med en stand på V2 Security 2024 den 1. og 2. maj 2024. Vi glæder os til at se dig!
Obs! Eventet er afholdt

Dato

01. maj 2024
02. maj 2024

Tidspunkt

08.30-17.00
08.30-16.00

Lokation

Øksnehallen,
Halmtorvet 11,
1700 København V

Mød os til V2 Security 2024

Siscon deltager på Danmarks største messe om cybersikkerhed og databeskyttelse

I år er vi endnu en gang med til årets V2 Security messe! Tilmeldingen til V2 Security er nu åben og du kan nu melde dig Danmarks største messe om cybersikkerhed og databeskyttelse!
Nedtællingen er begyndt
Dage
Timer
Minutter
Mød os på standen

Vi glæder os til at se dig!

I år skal vi på V2 Security holde to oplæg om NIS2. På oplægget får du inspiration til, hvordan du lægger en god plan og kommer bedst i gang med dit arbejde med NIS2. Du får en vinkel på, hvordan du kan genbruge eksisterende frameworks for cybersikkerhed, det compliancearbejde og de GRC-processer, du allerede har implementeret i din organisation, som fundament for dit NIS2-arbejde.

Hør CTO i siscons oplæg

NIS2 - her er guiden!

På dette oplæg får du inspiration til, hvordan du lægger en god plan og kommer bedst i gang med dit arbejde med NIS2. Du får en vinkel på, hvordan du kan genbruge eksisterende frameworks for cybersikkerhed, det compliancearbejde og de GRC-processer, du allerede har implementeret i din organisation, som fundament for dit NIS2-arbejde.
NIS2 handler ikke kun om at leve op til lovgivning, men også om at sikre en robusthed i din organisation

Kontakt os

Kan du ikke vente til V2 Security 2024?

Kontakt os allerede i dag og vi vil med glæde hjælpe dig igang med jeres næste projekt.

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.