/
Audit og it-revision

Audit og it-revision

Audit og revision fra en 3. part er en gennemgang af jeres sikringstiltag, procedurer, processer og løbende kontroller for at sikre overholdelse af krav og standarder. Det indebærer en systematisk gennemgang af virksomhedens interne kontrolforanstaltninger og procedurer for at identificere efterlevelse og eventuelle fejl og mangler. Formålet med audit og revision er at sikre, at organisationens sikringstiltag er tilstrækkelige, virksomme, pålidelige og i overensstemmelse med gældende krav og standarder.

Vi hjælper med intern audit og klargøring til it-revision

Hvorfor lave audit eller revision?

Mange virksomheder har samarbejdspartnere der kræver at modtage en revisionsrapport f.eks. ISA3402 eller ISAE3000, for derved at forsikre sig om at samarbejdspartneren behandler data og informationer på en forsvarlig måde. Andre virksomheder er certificeret i f.eks. ISO27001, hvor det kræves at der udføres en årlig intern audit i virksomheden ifm. certificering/recertificering. Formålet med begge typer er at evaluere virksomhedens efterlevelse af egne dokumenterede sikringstiltag, med tilhørende kontrolsystemer. Vi kan hjælpe dig med at være klar til ISAE-revision eller vi kan gennemføre en intern audit hos jer forud for jeres certificering/ recertificering. Vi har mange års erfaring i hvad der kræves og forventes fra auditor eller revisors side, hvorved I som virksomhed kan være trygge ved deres besøg.

Relaterede ydelser

Bliv klar til næste revision

Tag imod auditor eller revisor med oprejst pande

I bund og grund handler audit og revision bare om, hvorvidt dine bøger i virksomheden stemmer overens med det, du faktisk udfører. 
En it-revision kan have flere formål og kan gennemføres på forskellige måder. Fælles for dem alle er dog, at de bunder i en vurdering af, om I som organisation har gjort det der skal til for at leve op til kontrolmålene, og om I har dokumenteret det. 

Før du kan vurdere, om dine bøger stemmer, kræver det, at du finder dokumentation på dine sikringsforanstaltninger med tilhørende kontroller frem. Netop denne opgave kan være uoverskuelig for mange virksomheder, da de har svært ved at finde frem til den effektive metode for dokumentationen. 

Vi kan rådgive jer om en struktureret tilgang, der giver den bedste audit og it-revision.

Det rette værktøj til opgaven

Brug ControlManager™ til at forenkle audit og revision

Med ControlManager™ bliver dit it-revisionsbesøg forenklet, nemt og hurtig! Ved at implementere de daglige kontroller i ControlManager™, sker der automatisk en løbende opdatering og vedligeholdelse. Det betyder, at der altid er overblik og status på, hvor langt organisationen er med at gennemføre kontroller og dokumentationen derpå.I vil opleve at få et system, der er tids- og ressourcebesparende, og samtidig får I et generelt kvalitetsløft af it-revisionen. 

ControlManager™ er ikke bare en kontrollør af kontroller og dokumentation – det er din sparringspartner. Værktøjet er nemlig udviklet på baggrund af de bedste metodikker, hvilket betyder, at den smarte løsning ikke skal opfindes i organisationen – den har Siscon allerede fundet og implementeret i ControlManager™. 

Kontak os

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.