/
Leverandør og kontraktstyring

Leverandør og kontraktstyring

Leverandør- og kontraktstyring er opgaven med at administrere kontrakter og andre forhold med eksterne leverandører og samarbejdspartnere. Formålet er at sikre, at organisationen opnår maksimal værdi af sine leverandøraftaler og kontrakter, samt at minimere risici i forbindelse med leverandørforhold. Effektiv leverandør og kontraktstyring er afgørende for at sikre, at organisationen opretholder høje standarder for kvalitet, service og overholdelse af sine forpligtelser over for kunder og interessenter.

Leverandør- og kontraktstyring

Sæt jeres leverandør- og kontraktstyring i system og opnå effektivitet

Leverandør- og kontraktstyring er ofte en opgave der ikke får særlig stor opmærksomhed. Det at have overblik over leverandører og deres tilhørende kontrakter er ofte ikke struktureret og dermed bliver det ineffektivt og i værste fald koster det penge. Leverandørstyring starter ofte ved identifikation og udvælgelse af nye leverandører, og dermed også en leverandørvurdering. Derefter kommer forhandling og udformning af kontrakter, administration af kontrakter i hele deres levetid samt risikostyring relateret til leverandørforhold. Alt dette fordrer et tæt samarbejde mellem forskellige interessenter i organisationen for at sikre, at leverandørforholdene understøtter virksomhedens mål og behov.

Relaterede ydelser

Leverandør og kontraktstyring

Lad os hjælpe jer til effektiv leverandør og kontraktstyring

Med rådgivning i leverandør- og kontraktstyring opnår i en række fordele bla. en struktureret og ensartet tilgang til håndtering af leverandører og tilhørende kontrakter. Det sikrer at der tages hånd om kontrakter rettidigt, og det sikrer at der fortages regelmæssig opfølgning på leverandøren, alt i alt sikre det jer en vished for at i opnår maksimal værdi i jeres aftaler med jeres leverandører. 
Vi hjælper jeg med at lave en leverandør- og kontraktstyring i jeres regi, der er tilpasset jeres organisationsstørrelse og jeres behov.

Controlmanager™

Leverandør- og kontraktstyring med ControlManager™

Leverandør- og kontraktstyring uden et understøttende værktøj er stort set en umulig opgave, og i bedste fald ineffektivt. ControlManager™ understøtter arbejdet med leverandør- og kontraktstyring, således at der forekommer et leverandørkatalog og et kontraktkatalog, som selvfølgelig er relateret til hinanden. Begge de to kataloger giver notifikation til relevante personer, så der ikke skal huskes på datoer og deadlines, det gøres automatisk. 

Desuden kan der fortages leverandørevalueringer, leverandørtilsyn og risikoanalyser af leverandørerne i ControlManager™ således at alt information er samlet på et og samme sted. Dette gør at arbejdet er langt mere effektivt, struktureret og dermed ressourcebesparende. 

Kontak os

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.