/
ISAE 3402 & ISAE 3000

ISAE 3402 & ISAE 3000

ISAE 3402 og ISAE 3000 er internationale revisionsstandarder, der adresserer revision og rapportering af implementerede sikringstiltag / kontroller i virksomheder. Mens ISAE 3402 primært fokuserer på aktiviteter der har en økonomisk påvirkning på 3-part, har ISAE 3000 en bredere anvendelse og omhandler revision og rapportering af lang række af forskellige typer af sikringstiltag / kontroller, ikke kun outsourcing. Begge standarder er afgørende for at sikre gennemsigtighed og tillid i forsyningskæden og for at opfylde kravene fra interessenter, herunder kunder, tilsynsmyndigheder og investorer.

ISAE 3402 & ISAE 3000

Formål og anvendelse af ISAE 3402 og ISAE 3000

Formålet med ISAE 3402 og ISAE 3000 er at etablere en klar ramme for eksterne revisorer til at vurdere og rapportere om effektiviteten af en organisations interne kontroller eller tredjepartsleverandørers kontroller. Disse standarder giver retningslinjer for, hvordan revisioner skal udføres, og hvordan resultaterne skal rapporteres til interessenter. ISAE 3402 og ISAE 3000 er særligt nyttige for serviceorganisationer og andre enheder, der ønsker at demonstrere overholdelse af interne kontroller og sikre deres troværdighed over for eksterne interessenter.

Relaterede ydelser

lad os gøre gøre ISAE-erklæringen let og effektiv

En ISAE-revisionserklæring skal skræddersyes jeres behov

En ISAE-revisionserklæring er et resultat af det, organisationen ønsker at blive erklæret efter, samt det revisionen tager med fra deres givne standard. Det vil sige, at der ikke findes en ensartet ISAE-erklæring; den bliver skræddersyet i samarbejdet mellem den pågældende organisation og revisionen. ISAE3402-standarden handler om den generelle IT-adfærd og IT-forhold hos jer, som kan have økonomiske konsekvenser for kunderne. Der fokuseres på om organisationen efterlever deres definerede complianceniveau, og om der leves op til kravene, som revisionen foreskriver – og hvordan det bliver gjort.

ISAE 3000 & ISAE 3402

Brug kravene fra ISAE-standarderne som en “byggesten” til jeres ISMS

En ISAE3402- og ISAE3000-revisionserklæring dokumenterer overfor kunder og samarbejdspartnere, i hvor høj grad organisationen efterlever de gældende krav inden for informationssikkerhed og persondatabeskyttelse god IT-adfærd. Med en ISAE-revisionserklæring i hånden undgår organisationen, at der bliver stillet spørgsmål ved, om de er i stand til at håndtere deres kunders data korrekt – det giver ro både for organisationen og kunderne. For organisationen vil det også betyde, at hvis kunderne fører tilsyn, så kan de mange spørgerammer og fysiske besøg spares væk – så er det bare at aflevere ISAE-erklæringen.

Denne vejledning til isae-revisionserklæringen

Få kompetent rådgivning i ISAE 3402 og ISAE 3000

Hos Siscon er vi eksperter i informationssikkerhed og persondatabeskyttelse. Vi har stor erfaring i at vurdere, opbygge og implementere  sikringsforanstaltninger og kan rådgive jer i alt hvad i behøver for at opnå en ISAE revisionserklæring. Siscon klæder jer på til at gøre nye tiltag til en vane, og sammen forankrer vi tiltagene, så det bliver en indarbejdet arbejdsproces, således at du altid er klar, når revisionen kigger forbi. Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med det næste projekt.

Kontak os

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.