/
NIST

NIST

National Institute of Standards and Technology – bedre kendt som NIST – er en amerikansk statslig organisation, der har til formål at fremme innovation og industrielt konkurrenceevne ved blandt andet at udvikle standarder for cybersikkerhed og teknolog. NIST’s arbejde spænder over et bredt spektrum af områder, herunder teknologi, videnskab, ingeniørkundskab og forskning.

NIST

NIST dækker mange områder

NIST har en central rolle inden for udvikling og opretholdelse af standarder og retningslinjer inden for informationssikkerhed. NIST udvikler og udgiver dokumenter som f.eks. NIST Special Publication-serien, der giver vejledning og anbefalinger til en bred vifte af emner, herunder cybersikkerhed, cloud computing, digital identitet og meget mere.

Relaterede ydelser

NIST

NIST Cybersecurity Framework (CSF)

NIST har en betydelig indflydelse på cybersikkerhedsområdet og er anerkendt for sine standarder, retningslinjer og værktøjer, der hjælper med at beskytte information og digitale systemer mod trusler og angreb. En af NIST’s mest fremtrædende bidrag til cybersikkerhed er udviklingen af det såkaldte NIST Cybersecurity Framework. 

NIST Cybersecurity Framework er et rammeværk, der kan give jeres organisation vejledning til at forbedre evnen til at forhindre, opdage og reagere på cyberangreb. Frameworket er baseret på mange års erfaringer inden for cybersikkerhed og er designet til at være fleksibelt og skalerbart, så det kan tilpasses organisationers unikke behov og risikoprofiler. CSF består af en række kernekomponenter, blandt andet de grundlæggende aktiviteter, såsom identifikation af aktiver, beskyttelse mod trusler, sikkerhedsbrud, reaktion på hændelser og genoprettelse af tjenester. Specifikke områder inden for hver funktion, der adresserer specifikke sikkerhedsbehov, f.eks. risikostyring, adgangskontrol, sikkerhedshændelseshåndtering for at nævne nogle. NIST kan også bruges til at danne overblik over hvilke kontroller der er relevante at udføre løbende, for at være bedst mulig beskyttet.

Kom godt igang med nist

Hvem henvender NIST sig til?

Standarderne og retningslinjerne beskrevet i NIST rammeværket henvender sig bredt til en række organisationer, herunder offentlige myndigheder, private virksomheder og akademiske institutioner. Rammeværket er for alle organisationer, der søger vejledning inden for informationssikkerhed og teknologisk innovation. NIST’s dokumenter og anbefalinger er designet til at være tilgængelige og anvendelige for en bred vifte af organisationer, uanset størrelse eller branche.

Lad os hjælpe jer

Få kompetent rådgivning i NIST

Hos Siscon er vi eksperter i informationssikkerhed. Vi har massiv erfaring i at vurdere, opbygge og implementere  ISMS systemer og kan rådgive jer i alt hvad i behøver for at efterleve NIST standarden. Siscon klæder jer på til nye sikringstiltag, og sammen forankrer vi tiltagene, så det bliver en naturlig del af jeres indarbejdede arbejdsprocesser, således at du altid er klar, når revisionen kigger forbi. 


Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med det næste projekt.

Kontak os

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.