Din genvej til et effektivt tilsyn med databehandlere

  Det effektive tilsyn med databehandler kan være en udfordring at finde. Men vi har fundet løsningen til dig!

   

  At føre tilsyn med databehandlere i Word og Excel via mailkorrespondancer er noget, vi ofte støder på hos virksomheder, og noget virksomhederne oplever udfordringer med, idet de mangler struktur, orden og overblik i tilsynet.

  Denne form for arbejdsgang i tilsyn med databehandlere ender de fleste gange i lange og komplicerede mailkorrespondancer, hvilket resulterer i manglende overblik og ekstra brug af ressourcer på opgaven.

  På trods af at virksomhederne bruger ekstra ressourcer i form af tid, får virksomhederne alligevel ikke skabt et overblik over tilbagemeldinger fra databehandlere, hvilket kan føre til manglede viden om sikkerheden ved databehandlerne og i sidste ende en dårlig revisionsoplevelse.

  Få overblik over dine databehandlere

  Når vi taler om dokumentation fra dine databehandlere, er du nødt til at få skabt et overblik over de enkelte databehandlere og status på de pågældende tilsyn, for at ”bøgerne” stemmer i virksomheden.

  Siscon bistår med: Rådgivning og software der effektiviserer dine tilsyn. 

  Vi lægger stor vægt på at effektivisere dit tilsyn således, at du har overblik over den enkelte databehandler og aftalen derpå, og så du altid har en opdateret status på tilbagemeldinger. Samtidig får du den rådgivning, som netop du behøver, for at dit tilsyn efterlever de lovpligtige krav.

   

  Det digitale posthus der effektiviserer dit tilsyn

  ComplianceGateway er et add-on til ControlManager™. Når du vælger ComplianceGateway, får du en sikker platform, hvor din virksomhed nemt kan indhente den ønskede dokumentation fra dine databehandlere, når der skal føres tilsyn. Det fungerer som et digitalt posthus.

  Går du og har et ønske om at effektivisere indhentningen af dokumentationer og samtidig have overblik og kontrol? Så er ComplianceGateway det rigtige valg for dig.

  Det giver ComplianceGateway dig

  • Du fører effektivt tilsyn
  • Du sparer ressourcer på tilsynet
  • Du får overblik i dokumentationen ift. revision
  • Du har altid en opdateret status på tilbagemeldinger og mangler herpå
  • Du får samlet al relevant viden ét sted

  Ydermere kan du benytte ComplianceGateway til at udføre prækvalificering af dine leverandører. CompliaceGateway er nem at implementere – har du ControlManager™, er det blot at tilkøbe licensen, så er din ContolManager™ udvidet med det digitale posthus. Så enkelt er det!

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X