Københavns Erhvervsakademi

Hvordan skal vi føre tilsyn med databehandlere, og hvordan finder vi den bedste måde at gøre det på?
Læs hvordan Siscon hjalp KEA

Hvad er Best Practice for KEA?

Mange virksomheder oplever udfordringer med at finde den bedste metode til at føre tilsyn med deres databehandlere og KEA var en af dem. Igennem et stærkt samarbejde med Siscon har KEA nu fundet frem til en metodik, der matcher dem og er efter ”best practice”. Vi søgte et koncept og et værktøj, der kunne understøtte vores ønsker for tilsyn med databehandler. Siscon kunne give os et færdigudviklet koncept, der kunne skræddersys og tilpasses os i forhold til vores behov. Samtidig kunne de tilbyde understøttende værktøjer og solid konsulentstøtte, siger Louise Kehler, IT- og digitaliseringschef hos KEA.
Kundeudtalelse
Københavns erhvervsakademi

Magien skete i samarbejdet

I samarbejdet med Siscon fik vi skabt et tilsynskoncept, som bedst muligt matchede os. Da det var gjort, lagde vi fokus på de spørgsmål, som Siscon havde udarbejdet og fik valgt dem ud, som passede til os, hvorefter vi fik testet dem, siger Louise. 

Samarbejdet med Siscon er et kollegialt og sjovt samarbejde, hvor ærlighed er en vigtig faktor for begge parter. Og når man har med konsulenter at gøre, der har en bred viden, så får man et tæt samarbejde af høj kvalitet, hvor begge parter udfører tiltag i vores tilsyn med databehandlere, siger Julie Torp Olsen, digital projektleder hos KEA. 

Det rette værktøj til opgaven

ComplianceGateway som add on til ControlManager™ effektiviserede tilsyn med databehandlere

Siscons ComplianceGateway har gjort det nemt for os at føre tilsyn. Vi skal ikke selv opfinde en metode til at få sendt tilsynet afsted. Metoden er opfundet, og det gør, at det hele er meget nemmere – det sætter skub i tingene. Der er ingen tvivl om, at vi er kommet hurtigere fra start, end hvis vi ikke havde samarbejdet med Siscon, understreger Louise.

Vi har fået en samarbejdspartner der er nede på jorden. Vi udfordrer hinanden, hvilket er med til at give det bedste resultat, fortæller Julie og Louise.

Lær Mere

Om KEA

Københavns Erhvervsakademi fokuserer på at udvikle og tilbyde praktiske videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau. KEA tilbyder et bredt udvalg af praksisorienterede uddannelser inden for fire hovedområder: byggeri, digitale uddannelser, design og tekniske uddannelser. Udover de 25 fuldtidsuddannelser tilbyder KEA også et omfattende udvalg af efteruddannelser. Disse efteruddannelser spænder over en række fagområder, herunder byggeri, energi, HR, installation, IT, kommunikation, ledelse, produktion og industri, salg og marketing, sundhed og optometri samt økonomi. 
 
Læs mere om KEA på www.kea.dk/

Flere referencer

Velliv Foreningen logo Siscon Case

Velliv Foreningen

Velliv Foreningen har skabt forståelse for arbejdet med kontroller og overblik over complianceprocessen i samarbejde med Siscon – med øget modenhed og awareness i organisationen som resultat.
JMA logo Siscon Case

JMA A/S

Nu undgår JMA at starte forfra med IT-revisionen hvert år

Nævnenes Hus

Vi overholder ikke bare reglerne – vi kan også dokumentere det!

Stevns Kommune

Investeringen har på blot 5 uger givet Stevns Kommune en færdig risikovurdering, entydighed i organisationen og kompetencer til selv at udføre risikovurderinger i fremtiden. Let og effektivt.
Kan du se dig selv i referencen?

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.