Stevns Kommune

Investeringen har på blot 5 uger givet Stevns Kommune en færdig risikovurdering, entydighed i organisationen og kompetencer til selv at udføre risikovurderinger i fremtiden. Let og effektivt.
Læs hvordan Siscon hjalp Stevns Kommune

Efter "GO" fra ledelsen kunne Stevns Kommune opnå entydighed i organisationen

På baggrund af et super godt kick-off-møde, sagde ledelsen i Stevns Kommune ’GO’ til at investere i Siscons rådgivning og ControlManager™. Vores rolle var at bistå med projektledelse, klare modeller og erfaring til bl.a. at gennemføre en risikovurdering. Investeringen gav på blot 5 uger Stevns Kommune en færdig risikovurdering, entydighed i organisationen og kompetencer til selv at udføre risikovurderinger i fremtiden. Let og effektivt.
Kundeudtalelse
Projektets start

Stevns Kommune havde behov for hurtig assistance til projektet.

Derfor rykkede vores erfarne konsulenter hurtigt ud for at bistå med faglig kompetence og interviewere. Det gjorde de for hurtigt og effektivt at få gennemført en risikovurdering. På blot 5 uger gennemførte Stevns Kommune – med Siscon på sidelinjen – alle risikovurderinger, der skal danne grundlag for en beredskabsplan med de nødplaner og reetableringsplaner som skal hjælpe dem i krisesituationer. 

Vi købte os til tryghed og kompetencer hos Siscon. De har bidraget med en metode og struktur til at gennemføre en effektiv risikovurdering. Vi har på intet tidspunkt været i tvivl om, hvad vi skulle gøre, og hvorfor vi skulle gøre det. Med andre ord har vi hele tiden været bekendt med næste step mod målet, siger David Henriksen, IT-Koordinator, Stevns Kommune 

Sådan forløb projektet

Fra vurdering til handling

Efter blot 5 uger er risikovurderingerne afsluttet, og Stevns Kommune er nu sammen med os klar til at fortsætte projektet og udarbejde en beredskabsplan og nødplaner, der hjælper dem, når uheldet er ude. 

I samarbejdet med Siscon har vi fået en tydelig model og klarhed om, hvordan interviews skal gennemføres. Og hvordan vi skal tolke resultatet af risikovurderingen. Alt det, som vi har lært af Siscon under den samlede risikoanalyse, gør det nemmere for os at være med i det videre forløb. Et forløb der skal ende med en virkelighedsnær beredskabsplan og nødplaner, siger David Henriksen og fortsætter: 

Processen har givet et fantastisk samarbejde, hvor vi har tilrettelagt og gennemført interview med en god kemi, og Siscons konsulenter har lært os så meget, at vi næste år selv nemt kan gennemføre en risikovurdering, fordi modellen er udarbejdet 

Efter endt risikovurdering har Stevns Kommune haft revisionen på besøg, hvilket var en stor succes for både revisorerne og Stevns Kommune. Der var nemlig struktur og overblik i deres arbejde, hvilket gav ro for både revisionen og organisationens deltagere. 

Fremtidens planer er allerede klarlagt: Siscon og Stevns Kommune skal fortsætte samarbejdet med løbende at kvalitetssikre og videreudvikle SoA-dokumenter, kontroller og awareness, hvilket fremtidssikrer strukturen på systemejerne i ControlManagers™ årshjul.

Om Stevns Kommune

Stevns Kommune har et stærkt fokus på bæredygtighed, miljøbeskyttelse og lokal udvikling. Kommunens vision er at skabe et dynamisk og inkluderende samfund, hvor alle kan trives og bidrage til fællesskabet. Med et dedikeret team af lokale ledere og engagerede borgere arbejder Stevns Kommune kontinuerligt på at forbedre livskvaliteten og skabe en bæredygtig fremtid for kommende generationer. 

Læs mere om Stevns Kommune på www.stevns.dk

Flere referencer

Velliv Foreningen logo Siscon Case

Velliv Foreningen

Velliv Foreningen har skabt forståelse for arbejdet med kontroller og overblik over complianceprocessen i samarbejde med Siscon – med øget modenhed og awareness i organisationen som resultat.
JMA logo Siscon Case

JMA A/S

Nu undgår JMA at starte forfra med IT-revisionen hvert år

Nævnenes Hus

Vi overholder ikke bare reglerne – vi kan også dokumentere det!

Punktum DK

På 6 måneder opbyggede Punktum Dk i samarbejde med Siscon et helt nyt ISMS, som de er blevet certificeret efter
Kan du se dig selv i referencen?

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.