Punktum DK

På 6 måneder opbyggede Punktum Dk i samarbejde med Siscon et helt nyt ISMS, som de er blevet certificeret efter
Læs hvordan Siscon hjalp Punktum Dk

ISO-certificeret siden 2016

Punktum.dk er en virksomhed, der passer på vigtige informationer for deres kunder og deres virksomhed. Derfor er deres mål at levere stabil drift af den højeste sikkerhed. Hvilket er grunden til, at de siden 2016 hvert år er blevet certificeret i ISO27001 med Siscon og ControlManager™ ombord som intern auditor. Det er langt fra alle virksomheder, der har behov for en intern auditor på fuldtid og Punktum.dk er en af de virksomheder, som søgte en intern Auditor på deltid. Valget faldt på os på baggrund af, den erfaring som vores konsulenter kunne rådgive ud fra og værkstøjet ControlManager™. Dette i kombination samlede de dette kompetencer til at understøtte Punktum.dk i deres ISO-certificering.
Kundeudtalelse
Punktum dk

Eksisterende viden sat i relation til virkligheden

Med Siscon får vi en intern Auditor på deltid, der har en lang række erfaringer fra andre danske virksomheder, der arbejder med GDPR og informationssikkerhed. Det styrker vores efterlevelse af ISO27001, at vi får viden og sparring fra en ekstern medarbejder, der kommer med rygsækken fyldt efter mange år i branchen. Derudover er det jo også ressourcesparende, at vi ikke skal uddanne en Auditor i huset til at understøtte vores ISO27001-certificering. Samtidig får vi viden på højt niveau, hvilket kræver en del års erfaring, siger Jakob Bring Truelsen, Adm. direktør, Punktum.dk

Et tæt samarbejde gjorde forskellen

Et nyt ISMS bygget fra bunden på 6 måneder

Det er ikke kun under ISO-certificeringen, at Punktum.dk føler sig tryg og ser værdien i ControlManager™. På bare 6 måneder har de opbygget et helt nyt ISMS, der er struktureret og effektivt som de også er blevet certificeret efter. 

Forud for certificeringen er orden og struktur en nødvendighed og en stor del af vores hverdag, og det er faktisk her at ControlManager™ shiner. Vi har alle vores dokumenter, kontroller og hændelser samlet et sted. Og vi er aldrig i tvivl om, hvor vi skal finde dem. Mangler vi noget, så er svaret ControlManager™. Det giver ro og tryghed både i hverdagen og under ISO-certificeringen, siger Jakob Bring Truelsen 

Vi vil klart anbefale Siscon som intern Auditor og ControlManager™. Med den brede viden som Siscon har samt deres værktøj, får du et ISMS, der er opbygget ud fra din virksomheds størrelse og modenhed. Et tæt samarbejde med Siscon har betydet, at vi har skabt det helt rigtige ISMS for os. Hvilket gør, at vi kan levere stabil drift af højeste sikkerhed, understreger Erwin Lansing 

lær mere

Om Punktum Dk

Punktum.dk varetager det officielle register for .dk-domæner i Danmark. De administrerer og vedligeholder registreringsdatabasen for .dk-domæner og sikrer, at disse domæner er registreret i overensstemmelse med danske domæneregistreringsregler. Punktum.dk tilbyder også support og vejledning til både privatpersoner og virksomheder, der ønsker at registrere eller administrere .dk-domæner. Deres mål er at sikre en pålidelig og sikker drift af .dk-domæner og at fremme et sikkert og stabilt internetmiljø i Danmark. 

Læs mere om Punktum.dk på www.punktum.dk 

Flere referencer

Velliv Foreningen logo Siscon Case

Velliv Foreningen

Velliv Foreningen har skabt forståelse for arbejdet med kontroller og overblik over complianceprocessen i samarbejde med Siscon – med øget modenhed og awareness i organisationen som resultat.
JMA logo Siscon Case

JMA A/S

Nu undgår JMA at starte forfra med IT-revisionen hvert år

Nævnenes Hus

Vi overholder ikke bare reglerne – vi kan også dokumentere det!

Stevns Kommune

Investeringen har på blot 5 uger givet Stevns Kommune en færdig risikovurdering, entydighed i organisationen og kompetencer til selv at udføre risikovurderinger i fremtiden. Let og effektivt.
Kan du se dig selv i referencen?

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.