/
Overblik for medarbejderen

Overblik for medarbejderen

ControlManager™ er et GRC-værktøj (Governance, Risk og Compliance), som understøtter Jeres arbejde med informationssikkerhed og databeskyttelse. Vores erfaring er at den bedste forankring i organisationen sker igennem inddragelse og involvering af medarbejderne organisationen – udfordringen har tidligere været at der manglede et overblik over hvad og hvem der skulle gøre hvad – det er slut nu ! I ControlManager™ er der mulighed for at få et overblik over status på opgaver og informationer der skal kendes, alt samlet på ét sted. Ved at samle alle relevante oplysninger og data i ControlManager™, kan dette overblik på en enkel vis dannes, således at alle medarbejdere kan opnå overblik og vished inden for eget ansvarsområde.

Overblik for medarbejderne

Slip for at holde styr på hver enkelt opgave

Med ControlManager™ slipper I for at skulle huske på opgaver og ny viden. ControlManager™ er designet til at sende påmindelser og holde trit med alle kontroller og aktiviteter for at opretholde informationssikkerheden. Hvert enkelt ansvarshavende for styring over opgaver og kan se fremskridt i de nødvendige aktiviteter i informationssikkerheden. ControlManager™ giver et overblik over hvilke kontroller der mangler handlinger – så alle kan sikre complianceniveauet er højt i organisationen.

Relaterede ydelser

Få alle ajour med informationssikkerheden

Adgang til politikker, opgaver, kontroller og meget mere

Med ControlManager™ kan I nemmere opretholde jeres niveau af informationssikkerhed og compliance indenfor gældende love, regulativer og standarder. 

Det hjælper med at øge jeres bevidsthed og sikrer, at alle har de nødvendige værktøjer og ressourcer til at opretholde sikkerheden i deres daglige arbejde.

Overblik for dig

Din personlige portal

ControlManager™ indeholder en personlig portal til hver enkelt person i organisationen, hvor alt den information der skal kendes inden for informationssikkerhed er samlet. 

Det er i denne portal der kan fortages rapporteringer om sikkerhedsbrud, udførelse af udstukket opgaver og generelt være stedet hvor du søger hen når der skal arbejdes i relation til informations-sikkerhed og databeskyttelse.

Kontak os

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.