/
Årshjul

Årshjul

Årshjulet er den visuelle repræsentation af opgaver, kontroller, analyser og aktiviteter med tilhørende deadlines i løbet af et år. Det organiserer og strukturerer planlægning og koordinering af opgaver og begivenheder, hvilket gør det nemmere for en organisation eller enkeltperson at holde styr på opgaver og sikre, at handlinger udføres til tiden. Årshjulet kan tilpasses efter behov og omfatter ofte periodiske opgaver, møder, begivenheder, deadlines for rapportering og andre relevante aktiviteter. Det er et nyttigt redskab til at sikre et overblik og koordinering på både kort og lang sigt.

Årshjul

Et strategisk planlægningsværktøj til jeres ISMS

Med et årshjul skaber du de bedste forudsætninger for, at de opgaveansvarlige løser deres opgaver til rette tid og med rette kvalitet, hvilket kan være altafgørende for jeres sikkerhedsniveau i organisationen. Når opgaver bliver løst i rette tid og med rette kvalitet, vil organisationen løbende flytte sig i en mere effektiv og sikker retning i arbejdet med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse. Et årshjul skaber værdi, fordi det er mere end blot en kalender og samtidig kan samle det store overblik for alle i organisationen.

Relaterede ydelser

Årshjul

Derfor skal du samle dit årshjul i ControlManager™

Et årshjul genereres på baggrund de mange arbejdsopgaver, der er indarbejdet i jeres arbejde med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse. ControlManager™ fører automatisk en oversigt over opgaverne i jeres årshjul og sender påmindelser til de ansvarlige, når det er tid til at udføre en given opgave, der indgår i årshjulet. 

Værktøjet skaber overblik over den automatiske logning, der gør det muligt at få overblik over complianceniveauet på en bestemt standard, f.eks. ISO27001, NIS2 eller jeres egne specifikke sæt af krav. ControlManager™ er fleksibelt og kan rumme alle jeres afdelinger, opgaveansvarlige, databehandlere og meget mere.

Lad ControlManager™ holde styr på jeres løbende kontroller, som en del af Årshjulet

Skræddersyet og fuldt automatisk styring

ControlManger™ opbygger automatisk et årshjul der giver overblik og kendskab til det aktuelle “situationsbillede”.

Det gør det let, enkelt og ligetil for den enkelte at få overblik over opgaver og ansvar.

Få det maksimale udbytte

Overblik og fokus med et dynamisk årshjul

Det kræver fokus at bevare overblikket – det gør årshjulet i ControlManager™ automatisk. 

Derfor vil vi gerne hjælpe dig på vej med, hvordan du kommer du i gang med dit årshjul.

At komme i gang med at designe et effektivt og solidt årshjul kan være en vanskelig opgave, da et årshjul kan beskrive alle organisationens complianceopgaver; alt fra ledelsesmæssige opgaver til de enkelte afgrænsede funktioner.

For at opgaver bliver løst i den rigtige rækkefølge, er det vigtigt, at man sætter sig ind i, hvilke opgaver der er afhængige af hinanden. Et årshjul udarbejdes på baggrund arbejdsopgaver, der skal implementeres, hvordan de skal løses og vigtigst af alt, hvorfor de skal udføres. 

Det kræver fokus og et godt overblik at kunne designe et værdiskabende årshjul. Vi anbefaler og yder rådgivning der kan hjælpe dig på vej med, hvordan du kommer du i gang med dit årshjul. Det indebærer blandt andet at fastlægge dybde og bredde af complianceopgaverne, identificere de enkelte områdeejere og arbejdsopgaver, modenhedsmålinger og complianceniveau og meget mere.  

Årshjulet skal ofte omfatte mange aspekter af organisationens virke såsom awareness, sikkerhedshændelser, risikovurdering, beredskabstest og mange andre. Når forbedringer og nye tiltag er fastlagt på baggrund af en modenhedsmåling, er organisationen klar til at implementere de nye tiltag og forbedringer i det, der danner grundlaget for et årshjul.  

Multidimensionel Compliance

Viden og værktøj i en powerfuld kombination

Arbejdet med compliance er ikke blot at sætte hak ved de krav og regler, der bliver overholdt, det er også den løbende vedligeholdelse og dokumentationen på efterlevelsen af en given standard. Netop vedligeholdelsen ses ofte at være en udfordring. Med ControlManager™ får du et software, der gør det nemt at arbejde hen mod compliance og forblive compliant. Du får et multidimensionalt compliance-værktøj, der gør det muligt at efterleve flere standarder på samme tid og samtidig kende complianceniveauet på både det overordnede og det enkelte område. Derudover får du løbende påmindelser, når det er tid til at føre log/kontroller, så organisationen forbliver compliant. 

Kontak os

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.