/
Kontroller

Kontroller

Kontroller i en virksomhed refererer til de løbende opgaver der udspringer af de foranstaltninger og procedurer, der implementeres for at beskytte virksomhedens aktiver mod uautoriseret adgang, misbrug, tab eller beskadigelse. Kontroller omfatter typisk kontrol af tildelte rettigheder, kontrol af brugeradministration, kontrol af netværkssikkerhed, kontrol af systemovervågning, opdatering af software, awarenesstræning af medarbejdere og hændelseshåndtering. Formålet med disse kontroller er at reducere risikoen for sikkerhedshændelser og sikre, at virksomhedens it-systemer og data forbliver intakte. Kontrollerne skal være tilpasset efter virksomhedens compliance-krav og forretningsmæssige behov og opdateres løbende i takt med ændringer i trusselsbilledet og teknologiske udviklinger. En effektiv implementering og vedligeholdelse af kontroller er afgørende for at sikre jeres it-sikkerhed, beskytte jeres omdømme og opretholde tilliden fra kunder og partnere.

Kontroller

Har I styr på jeres kontroller?

Hvis jeres organisation enten glemmer at udføre kontroller til tiden eller slet ikke får dem udført, så er I ikke længere vidende om organisationens sikkerhedsniveau ! Det kan hurtigt skabe en række udfordringer, med bla. tilsyn og revision, tab af tillid i kunder og samarbejdspartnere, bødeforlæg eller lignende. I undgår dette ved at udføre kontroller og automatisere processen i ControlManager™.

Relaterede ydelser

Kontroller i ControlManager™

Automatiserede kontroller er svaret på effektiv compliance

Ved at gå fra manuelle til automatiske kontroller reducerer du udfordringer, der ofte kan være i arbejdet med kontroller. I reducerer mængden af mangler – så som at udføre kontrollerne for sent eller helt at glemme dem – der er forbundet med at udføre kontroller. Udover at reducere mængden af fejl og mangler, bliver I også ajour med organisationens complianceniveau samt gør organisationen klar, når der kommer tilsyn – både de forventede og uventede besøg. Med disse fordele vil jeres organisation opleve, at informationssikkerhed og persondatabeskyttelse går fra at være en fragmenteret opgave til at være en del af hverdagen. 

Hold styr på kontroller med ControlManager™

Lad ControlManager™ holde styr på jeres kontroller

Med et GRC-værktøj til at understøtte jeres kontroller, opnår i et overblik over hvilke kontroller der skal udføres hvornår og af hvem i organisationen. Det er bare en af mange fordele ved at benytte ControlManager™ der er et af de førende værktøjer, til at styre og styrke jeres arbejde med kontroller. ControlManager™ er fleksibelt og kan sættes op til at følge lige netop jeres behov og ønsker. I kan nemt oprette kontroller, tilknytte ansvarshavende afdelinger og personer og lade ControlManager™ give besked når det er tid til at udføre en kontrol. Overblikket over kontroller og ansvarshavende bliver en overskuelig opgave, der kan udføres i hele organisationen. 

Kontakt os

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.