Siscon har klædt os langt hurtigere på til en krisesituation, end vi selv har formået. De fangede opgaven lynhurtigt. Det betyder, at det kun er mig, der kort har været med til at planlægge – og det har være en meget stor lettelse da vores områdechefer har en presset kalender.

  Per Jørgensen

  IT-chef, Nævnenes Hus

  Nu er en beredskabstest en investering for os

  En beredskabstest går fra at være en pligt til en meningsfuld opgave og investering i Nævnenes Hus. De ved nu, præcis hvem der gør hvad, når en ulykke sker. Nævnenes Hus har smøget ærmerne op og er nu endnu mere klar til at modstå fremtidige krisesituationer.

  Med en presset tidsplan hos Nævnenes Hus og et ønske om at reducere forbruget af knapperessourcer, gennemførte de en beredskabstest, der har klædt dem langt bedre på til krisesituationer, end de var før. Alt dette var muligt med ét realistisk og tidssparende ’trick’.

  Vi plejer selv at teste vores beredskabsplan, så vi ved, hvor meget tid og erfaring det kræver at udføre en realistisk beredskabstest. Derfor kontaktede vi Siscon. Men det er ingen hemmelighed, at jeg var nervøs for, at en ekstern samarbejdspartner ikke kunne gennemskue vores organisation og derfor ville misse vigtige informationer. Sådan var det heldigvis ikke. Siscon har overgået alle vores forventninger. De har leveret et koncentreret forløb med høj kvalitet inden for en overskuelig økonomisk ramme, siger Per Jørgensen, IT-chef, Nævnenes Hus, og fortsætter:

  Siscon har klædt os langt hurtigere på til en krisesituation, end vi selv har formået. De fangede opgaven lynhurtigt. Det betyder, at det kun er mig, der kort har været med til at planlægge – og det har være en meget stor lettelse da vores områdechefer har en presset kalender.

  ’Beredskabstesten var som en rigtig beredskabssituation’

  Ud fra et dybdegående møde med Per Jørgensen om forventninger, ønsker til testen og Nævnenes Hus’ processer skræddersyede Siscon en virkelighedsnær beredskabstest, som de kunne gennemføre i fællesskab.

  Testen tog 3,5 time, og jeg må sige, at der var en spændt og intens stemning. Det var en rigtig beredskabssituation. Ingen i beredskabet vidste, hvad der skulle ske. Det gjorde testen meget realistisk og motiverende, og det fik beredskabet til at tænke og løse krisen selv. Det betyder, at Nævnenes Hus og alle medarbejderne står langt stærkere, når en ægte krisesituation opstår, understreger Per Jørgensen

  Beredskabstesten gav dyb indsigt i Nævnenes Hus

  Den gennemførte beredskabstest hat givet Nævnenes Hus langt mere værdi, end Per Jørgensen havde turdet håbe på.

  Med denne beredskabstest har vi fået langt bedre indsigt i, hvorfor vi tester vores beredskab. Det betyder, at vi nu i højere grad tester for modstå næste ulykke og knapt så meget fordi vi skal, fortæller Per Jørgensen og fortsætter:

  Siscon kunne se sårbarhederne og hullerne langt bedre, end vi selv har kunnet. Det kan nemlig være en udfordring at være 100% neutral og ikke gå ind og forsvare deltagerne. Vi blev bevidste om, at nogle af medarbejderne havde for mange opgaver. Det havde vi ikke fået øje på uden et objektivt syn på det. Siscon har leveret et fantastisk stykke arbejde, så de skal teste vores beredskabsplan igen til næste år.

  Siscons eksperter hjælper små og store, offentlige og private organisationer med at planlægge og gennemføre en skræddersyet beredskabstest, der er så virkelighedsnær som muligt. Det gør de på baggrund af et møde med kunden, der skaber indsigt i den enkelte organisation samt mange års erfaring.

  Vil du i kontakt med os?

  Hvad enten det er om stort eller småt – vi glæder os til at høre fra dig.

  HRS

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X