JMA - Patte Frostholm

  Det var et svært valg at nå til den endelige beslutning om overhovedet, at skulle have et værktøj. Men Siscon og ControlManager™ var ikke et svært valg. De er så stærke på kontroller og har et intuitivt værktøj, der kan så mange ting. Men for at komme frem til den endelige beslutning om man skal gøre brug af et compliancesoftware anbefaler jeg, at man får belyst, hvor stort et tidsforbrug der er på området med Excel og Word

  Palle Frostholm

  Technical Team Manager, JMA A/S

  JMA A/S øger sikkerheden og minimerer ressourcerne på den årlige revision

  JMA A/S er en organisation, der leverer brancheløsninger med speciale inden for IT-løsninger til maskinhandlere. Hvert år afgiver JMA A/S en årlig 3402-erklæring på deres hostede IT-systemer, og med en intuitiv og effektiv løsning er udfordringer i revisionen blevet til fortid. Revisionen er heller ikke længere en stor arbejdsopgave – det er blevet en effektiv proces, hvilket både er anerkendt af JMA A/S og revisionen

  Hvert år til revisionen ramte JMA A/S ind i de samme udfordringer: manglende overblik over dokumenter og regelsæt. Derudover havde de et behov for få styr på deres kontroller inden for IT-sikkerheden for at højne IT-sikkerheden, øge effektiviteten og skabe tryghed i den årlige revision.

  Når det var tid til den årlige revision, stod vi med en stor arbejdsopgave foran os. Vi skulle genopfinde det hele hver gang, for vi havde ikke overblikket over, hvor procedurerne lå, eller om de var opdateret. Men nu er det gået fra at være en fragmenteret opgave, der blev løst en gang om året, til at være en integreret del af årshjulet og arbejdsdagen, siger Palle Frostholm, Technical Team Manager, JMA A/S, og fortsætter:

  Ud over at vi i dag har fået en nemmere og mere tryg revision, så er vores IT-sikkerhed højnet. Alt sammen fordi vi har fået skabt et overblik og fået sat review på vores kontroller med Siscon og ControlManager™ ombord.

  Det er ikke kun JMA A/S, der har fået glæde af ControlManager™. Når den årlige revision kommer forbi, oplever JMA A/S en anerkendelse fra revisionen af værktøjet, bl.a. fordi man kan trække rapporter ud, og fordi ControlManager™ skaber et stort overblik over kontrollerne, hvilket gør revisionen effektiv og lige til.

  ControlManager™ – gør udfordringer til fortid

  Et valg mellem 2 værktøjer skulle træffes, og valget faldt på ControlManager™ og Siscon, da de kunne løse JMA A/S’ udfordringer bedst og skabe den mest effektive arbejdsgang.

  Med ControlManager™ har det været nemt at integrere IT-sikkerheden i hele organisationen. Med en front-end og en back-end adgang er det nemt at udføre kontroller, hvad enten man er ekspert på området eller ej, understreger Palle Frostholm og fortsætter:

  Det kan være et komplekst værktøj, fordi det kan så mange ting. Men ofte kræver det et komplekst værktøj at kunne løse komplekse opgaver. Heldigvis oplever jeg en stor hjælp fra Siscon, hvis der opstår udfordringer – ikke kun via deres konsulenter men også på de mange workshops og seminarer, som de afholder for deres kunder

  Går fra en svær beslutning til en nem beslutning

  Mange organisationer oplever, at det kan være svært at tage den endelige beslutning om et værktøj. JMA A/S var en af de organisationer, der havde det sådan. Efter at JMA A/S er gået igennem den svære beslutning, kan de nu give deres råd videre til andre organisationer, der sidder og skal træffe et valg

  Det var et svært valg at nå til den endelige beslutning om overhovedet, at skulle have et værktøj. Men Siscon og ControlManager™ var ikke et svært valg. De er så stærke på kontroller og har et intuitivt værktøj, der kan så mange ting. Men for at komme frem til den endelige beslutning om man skal gøre brug af et compliancesoftware anbefaler jeg, at man får belyst, hvor stort et tidsforbrug der er på området med Excel og Word. For jeg er ret sikker på, at det gør beslutningen meget nemmere, siger Palle Frostholm og fortsætter:

  Ud over at vores tidsforbrug generelt er blevet mindre efter valget faldt på Siscon og ControlManager™, kan vi også se, at vi med tiden bliver mere og mere effektive og dermed minimerer vores tidsforbrug i takt med, at vi bliver bedre til at bruge ControlManager™

  Palle Frostholm fortæller også, at der stadig er mange dele af ControlManager™, der ikke er kommet i brug endnu. Her er der tale om awareness og risikovurderinger, som de har planer om snart at tage i brug med Siscon på sidelinjen.

  Vil du i kontakt med os?

  Hvad enten det er om stort eller småt – vi glæder os til at høre fra dig.

  Kontakt Siscon

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X