REVISIONSBESØG PÅ 4 TIMER (FØR TOG DET 2 DØGN)

  Klaus Sandager, chef for administration og IT hos EUC Nord, har en ”mørk fortid”, hvor irritation og bekymring ifb. med besøg fra IT-revisionen fyldte mere for EUC Nord, end det gør i dag:

  ”Hver gang vi skulle have vores årlige revision, så stod vi på hovedet 117 steder for at finde materialer. Vi vidste knap nok, hvad vi kunne blive spurgt efter. Og det var jeg rigtig irriteret over og belastet af på det tidspunkt.”

  IT-revisionen hos EUC Nord tog på dette tidspunkt ofte 2 hæsblæsende døgn. Noget måtte gøres. 

  Klaus begyndte at se sig om efter et værktøj, der kunne samle EUC Nords compliance-arbejde, og valget naturligt på ControlManager™.

  Klaus Sandager, chef for administration og IT, EUC Nord

  IMG_3262_sh

  VÆRKTØJET VAR IKKE NOK

  Men grunden til at det endelige valg faldt på ControlManager™ var ikke, at det er et stærkt værktøj.

  Klaus havde nemlig fundet ud af, at det ikke var nok for ham ”bare” at købe et værktøj. Han havde brug for nogen, der også kunne give solid konsulentrådgivning: ”Vi var på gyngende grund og ikke helt sådan klare i mælet med, hvad det egentligt var, der var vores behov. Derfor var det lidt vigtigt at komme i dialog med nogen, der ikke bare kunne sælge os et værktøj, men som også virkelig kendte – og kunne sætte sig ind i de her problemstillinger, som vi gerne ville have løst.”

  I dialogen med Siscon fandt Klaus en rådgivning, som var ”tilpas klar i spyttet”, og der blev øjeblikkeligt sat fart på EUC Nords compliance-arbejde.

  AHA-OPLEVELSEN

  I dag byder Klaus IT-revisionen velkommen på en helt anden måde: Nu er den største og fedeste aha-oplevelse, at vi har styr på tingene. Jeg ved, hvad jeg har styr på, og jeg ved også, hvad jeg ikke har styr på. Det er det komplette overblik. Det er det samme overblik, som ikke er begrænset til mig alene, men som andre i afdelingen eller vores ressourcedirektør også kan gå ind og se. Før tog revisionen 2 hele dage, og derudover så var der en masse eftersendelse af materialer. Det har vi fået barberet ned til, at de kommer 4 timer, og så er de ude af døren igen.”

  EUC Nord høster nu frugterne af deres indsats. De har ikke længere nogen sårbarhed over for, hvis medarbejdere i IT-afdelingen er væk i længere tid, og de sparer bunker af tid ved, at deres compliance-arbejde er overskueligt og tilgængeligt.

  Og når IT-revisionen nu melder deres ankomst, kan Klaus til enhver tid sige: ”I kommer bare – vi er parat”.

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X