Carsten Bo Jacobsen

  Vi arbejder på tværs af forretning, jura og IT for at optimere processer og kvalitet og sikre et godt fundament for virksomheden og alle vores leverandører. Derfor er det vigtigt, at vi finder dygtige samarbejdspartnere, der forstår vores forretning, vores behov og udfordringer, når det gælder risikovurdering, tilsyn og revision

  Carsten Bo Jacobsen

  Head of IT i DEAS

  Struktureret tilsyn i DEAS gør, at vi kan levere hurtigere og mere effektivt til vores kunder

  Servicering af mange bolig- og erhvervslejere, foreningskunder, institutionelle og private investorer og samarbejdet med leverandører kræver syleskarpt overblik, struktur samt dyb indsigt i lovgivningen. DEAS bruger ComplianceGateway og ControlManager™ fra Siscon til at gøre processerne omkring GDPR og databehandlertilsyn mere effektive

  For ejendomsforvaltningsselskabet DEAS er effektivitet og professionalisme kerneværdier, der gennemsyrer alle forretningsprocesser. DEAS samarbejder med både pensionsselskaber, private ejendomsinvestorer, andelsbolig- og ejerforeninger og har i sagens natur mange leverandører og underleverandører til at håndtere data. 

  ISAE 3000- og 3402-standarder dokumenterer og kvalitetssikrer IT-forhold hos virksomheder, og er beviset for at DEAS og ikke mindst deres serviceleverandører lever op til gældende lovkrav og retningslinjer for etik, kvalitetsstyring og leverancer. 

  Vi arbejder på tværs af forretning, jura og IT for at optimere processer og kvalitet og sikre et godt fundament for virksomheden og alle vores leverandører. Derfor er det vigtigt, at vi finder dygtige samarbejdspartnere, der forstår vores forretning, vores behov og udfordringer, når det gælder risikovurdering, tilsyn og revision, siger Carsten Bo Jacobsen, Head of IT i DEAS

  Fra interviews til rammeværktøj

  DEAS har for længst valgt at gøre brug af Siscons ControlManager™, og med add-on-løsningen ComplianceGateway har man nu fået en platform, hvor virksomheden i forbindelse med tilsyn og revision kan indhente og administrere den ønskede dokumentation fra databehandlere/leverandører mere effektivt. ComplianceGateway fungerer som et virtuelt posthus, hvor DEAS sikkert kan kommunikere med deres leverandører.

  Vi bruger en del ressourcer på at håndtere store mængder komplekse data. Dette rammeværktøj og skabeloner hjælper os i processen sammen med gode konsulenter, der står klar til at hjælpe og justere værktøjerne ind i forhold til vores behov som virksomhed. På den måde kan vi levere den årlige tilsynsdokumentation mere effektivt til vores kunder, fortæller Carsten Bo Jacobsen

  En konsistent proces, som gøres ens hver gang

  ComplianceGateway sikrer med en konsistent proces, at tingene bliver gjort på samme måde hver gang. Så når databehandlerne først én gang har sendt erklæringer og har svaret på tilsynsspørgsmål, så gemmer ControlManager™ historikken og giver mulighed for, at man let kan trække rapporter til revisionen. Det samme gælder for risikovurderinger forud for tilsynet, hvor der arbejdes med skabeloner med en lang række relevante spørgsmål, som der risikovurderes ud fra. På den måde bliver processen også her langt mere overskuelig.

  Om Siscon:

  ”Hos Siscon har vi som kerneværdi, at det altid er mennesker, der handler med mennesker. Det er vigtigt at der er et godt match mellem kunderne og de Siscon-konsulenter, der arbejder på opgaverne. Vi går op i, at vores kunder bliver glade, når der dannes gode relationer, når vi virkelig FORSTÅR hinanden, og når vi alle ikke bare ”går et ekstra stykke”, men har tillid til at vi sammen kan løse problemer og skabe resultater,” siger Camilla Bruun, COO, Siscon.

   

  Vil du i kontakt med os?

  Hvad enten det er om stort eller småt – vi glæder os til at høre fra dig.

  Kontakt Siscon

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X