Ansvar for Cyber- og informationssikkerhed

  ANSVARET KAN KUN PLACERES ÉT STED NEMLIG HOS LEDELSE/DIREKTION/BESTYRELSE

  BRUG 3 TIMER MED OS OG FÅ EN RAPPORT TIL PRÆSENTATION FOR LEDELSE/DIREKTION/BESTYRELSE

  få 4 best practice råd lige her

  – Etablér ledelsesforankring: Lad ledelsen forstå, at de har ansvaret. Cyber- og informationssikkerhedsledelse er en tværgående aktivitet i organisationen og kræver 100% ledelsesopbakning.

  – Skab overblik: Forstå din organisations risikobillede og de vigtige forretningsprocesser, som skal beskyttes i din organisation, og forstå de regulatoriske krav, der skal understøttes. Lav en Risikovurdering i lille skala til at starte med

  Quick Fix er et no go og no succes. Standarddokumenter fra internettet, der ikke er tilpasset din organisation, fungerer kun på kort sigt. Start dit GRC-arbejde med udgangspunkt i best-practices, men husk at tilpasse, så det matcher din organisation.

  ISO27001 er det oplagte valg til en foranalyse/GAP-analyse, bl.a. til understøttelse af NIS2. Med den seneste opdateringen af implementeringsvejledningen, er det blevet endnu lettere. For-analysen kan med fordel udbygges med mere specifikke best-practices. For at komme hurtigt i gang, tag et kig på CIS-kontroller, som understøtter den tekniske IT-sikkerhed.

  – Beredskab er en ledelsesopgave. Bed ledelsen etablere et ledelsesforankret beredskab, hvor de kender deres ansvar. Husk at teste dit beredskab for at verificere tilstrækkeligheden af implementeringen gennem løbende tests.

  Kontakt os hvis du har brug for sparring succes@siscon.dk

  Cybersikkerhed for bestyrelser styrkelse af cyberkompetencer

  KL's partnerskab om informationssikkerhed

  National strategi for cyber- og informationssikkerhed

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X