/
Proces og IT-landskab

Proces og IT-landskab

Proces og it-landskab udgør en vigtig bestanddel af et ethvert sikkerhedsarbejde, idet det muliggør en struktureret og holistisk tilgang til håndtering af informationssikkerhed i organisationen. Proces-delen omfatter etablering og dokumentation af forretningsprocesser, mens it-landskabet fokuserer på identifikation it-teknologiske ressourcer og systemer. Sammen udgør de grundlaget for det videre arbejde i de fleste aspekter af informationssikkerhed. Ved at integrere disse elementer i et GRC-værktøj kan organisationer opnå et bedre struktureret, hvilket er afgørende for at sikre en robust og pålidelig sikkerhedspraksis. Med det rette GRC-værktøj kan organisationer sikre, at deres proces og it-landskab effektivt understøtter deres specifikke behov og forretningsmål, samtidig med at de opfylder gældende krav og standarder inden for informationssikkerhed.

Proces og it-landskab

Et strategisk planlægningsværktøj til jeres proces og it-landskab

Opbygningen af proces og it-landskab i ControlManager™ resulterer i flere fordele for jeres organisation. Det muliggør en detaljeret beskrivelse af rolle / ansvar i forhold til de enkelte processer og systemer, så der på intet tidspunkt opstår tvivl om hvem der har ”bolden” for hvad. Opbygningen af relationerne mellem forretning og it, er ligeledes med til at give en kortlægning til brug for både jeres risikovurdering og efterfølgende beredskabsplaner.

Relaterede ydelser

De afgørende faktorer

brug ControlManager™ til at styre jeres it-landskab

Et GRC-værktøj bør tilbyde avancerede funktioner til opbygning af proces og it-landskab – og det gør ControlManager. Det inkluderer bl.a. faciliteter til oprettelse og dokumentation, procedurer, retningslinjer og arbejdsprocesser, samt muligheden for at tilpasse disse efter lige netop jeres specifikke behov. Desuden kan ControlManager™ understøtte kortlægning og klassificering af it-ressourcer og systemer, identifikation af sårbarheder og trusler, samt implementering af passende sikkerhedsforanstaltninger og kontrolmekanismer.

proces og it-landskab i jeres virksomhed

Bliv den bedste i klassen med i ControlManager™

At have proces og it-landskab samlet i ControlManager™ giver organisationer mulighed for at opretholde et struktureret overblik og tilgang til informationssikkerhed. Det muliggør effektiv styring og dokumentation af sikkerhedsprocedurer og retningslinjer, samtidig med at det sikrer en detaljeret kortlægning og beskyttelse af organisationens it-ressourcer og systemer. Desuden fremmer det en koordineret tilgang til risikostyring og sikkerhedsforbedringer på tværs af afdelinger og bidrager til en stærkere og mere modstandsdygtig informationssikkerhedskultur.

Kontak os

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.