Artikler

På denne side finder du en samling af artikler, vejledninger og informative whitepapers, der dækker en bred vifte af emner inden for informationssikkerhed og tidligere erfaringer vi har gjort os i felten.

Nyeste artikel
Filtrér efter emne

Compliance – hvad betyder det for din virksomhed?

I nutidens forretningsverden er compliance et nøglebegreb, som enhver virksomhed, organisation og institution bør kende og forstå.

Ansvar for Cyber- og informationssikkerhed

Ansvaret for cyber- og informationssikkerhed kan i sidste ende kun placeres ét sted i jeres organisation- Det er hos ledelsen, direktionen og bestyrelse at det endelige ansvar for sikkerheden ligger – også det it-relaterede.  

Siscon etablerer professionel bestyrelse

Som et led i compliance-virksomhedens strategiske udvikling er der etableret en bestyrelse, der vil fungere som sparringspartner for Siscons ledelse.  

Juristens tips og tricks

Siscons jurist har deltaget på et oplæg med Datatilsynet og Compliance fra større danske virksomheder. Vi har i denne artikel samlet de vigtigste pointer om Datatilsynets tilsyn, brexit og meget mere.

Technical Requirements – OnPremise

Her finder du en guide der belyser Technical Requirements som On-Premise kunde af ControlManager™

Technical Requirements – SaaS

Her finder du en guide der belyser Technical Requirements som der kræves for at bruge et ControlManager™ beliggende i Siscons SaaS-miljø.

Webinarer

Dyk ned i vores webinarer og bliv klogere på alt lige fra tilsyn til compliance

Uanset om du er nybegynder eller ekspert, er vores mål at give dig adgang til værdifuld viden og indsigt, der kan hjælpe dig med at styrke din virksomheds sikkerhed og beskytte dine data

Vi brænder for at dele vores 
viden med dig.

Gør som 3.300 andre – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.