Siscon etablerer professionel bestyrelse

Som et led i compliance-virksomhedens strategiske udvikling er der etableret en bestyrelse, der vil fungere som sparringspartner for Siscons ledelse.  
October 2021

Pressemeddelelse
Siscon etablerer professionel bestyrelse
Som et led i compliance-virksomhedens strategiske udvikling er der etableret en bestyrelse, der vil fungere som sparringspartner for Siscons ledelse.

 

Søborg – 11. oktober 2021 – Siscon, der med 29 særdeles kompetente medarbejdere, udvikler og sælger governance, risk & compliance-løsninger til kunder indenfor både det offentlige og til private virksomheder, har nedsat en professionel bestyrelse.

Vi har nået en størrelse, hvor vi har brug for sparring omkring vores strategi og næste skridt,” siger Lars Bærentzen, Founder og CEO hos Siscon. ”Vi har bygget fundamentet for en solid virksomhed med løsninger, der rammer lige ind i et stort behov for rådgivning indenfor GDPR og informationssikkerhed. Nu er det tid til at få flere kompetencer ind i udviklingen af vækststrategien for fremtiden.”

Et marked i buldrende vækst Siscons bestyrelse består af Steen Gellert-Kristensen (Bestyrelsesformand), Dorthe Dahlin Irvold og Martin Roland Knudsen (bestyrelsesmedlemmer), samt selvfølgelig Lars Bærentzen.

“Vi er en bestyrelse med masser af erfaring og gode netværk indenfor Informationsog IT-sikkerhed,” fortæller Steen Gellert-Kristensen, der som tidligere partner og mangeårig 2 leder af afdelingen for informationssikkerhed og compliance hos Deloitte, har en særdeles stærk viden om det marked, Siscon bevæger sig i . “RegTech-markedet vokser. Samtidig med at virksomheder skal forholde sig til den generelle risiko, der er forbundet med anvendelse af IT, så strammes lovgivningen indenfor datasikkerhed, og det bliver sværere og sværere for virksomheder at navigere og sikre data.”

En spændende fremtid ”Siscon har løsningen til at hjælpe kunder lige nu og her. Men markedet er komplekst, og jeg glæder mig meget til at diskutere vores muligheder og til at få bestyrelsens input og ideer til den fremtidige retning,” siger Lars Bærentzen. Siscon, der blev grundlagt i 2004 har en vision om at gøre arbejdet med databeskyttelse og informationssikkerhed nemmere ved at udvikle et værktøj, der samler alt compliancearbejdet og skaber struktur og overblik. Behovet for kompetent sparring er steget, hvilket ligger til grund for Siscons konsulentforretning, der rådgiver inden for GDPR og informationssikkerhed. ###

Mere information hos: Dorthe Dahlin Irvold Telefon 20 42 96 11 dorthe@irvold.dk

Få et godt greb om compliance med det rette værktøj
Mange virksomheder etablerer et decideret compliancesoftware til konsekvent og præcist at styre deres compliancepolitik. Med ControlManager™ til at understøtte arbejdet med compliance på tværs af afdelinger, sikrer I effektivitet og ensartethed hele vejen rundt. 
Med det rette værktøj kan I minimere risici, forebygge menneskelige fejl og ikke mindst effektivisere og ensrette jeres processer på tværs af virksomheden. Det styrker fleksibiliteten, skaber større transparens og giver en mere effektiv drift. 
De største fordele ved ControlManager™ er blandt andet: 

  • Bedre overblik og håndtering af risici 
  • Øget effektivitet på tværs af afdelinger 
  • Bedre workflows og tracking af hændelser 
  • Kendskab til complianceniveauet på tværs af din virksomhed 
  • Konsekvent dokumentation af opfølgningen på overholdelse af regler og retningslinjer 

Vores ambition er, at ControlManager™ giver stor værdi på tværs af hele virksomheden, og udover ovennævnte fordele er det værd at nævne, at et styrket samarbejde og en bedre kommunikation ofte også følger i kølvandet på at arbejde med ControlManager™.

Læs også

Compliance – hvad betyder det for din virksomhed?

Ansvar for Cyber- og informationssikkerhed

Kontakt

Kontakt os endelig. Vi bider ikke.

Hvad enten det er om stort eller småt, så er vi klar til at hjælpe. Vi glæder os til at høre fra dig.

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.