Bliv klar til NIS2-direktivet

  Nu venter vi kun på, at medlovgiverne godkender aftalen om NIS2, som EU-parlamentet blev enige om den 13. maj 2022. Det forventes at virksomheder, der er omfattet af NIS2, har 21 måneder til implementering.
  Dvs. februar 2024 skal du være klar til NIS2

  Det kan kun betale sig at starte nu! Når direktivet er vedtaget, har virksomhederne 21 måneder til at få alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger på plads. 

  Vi anbefaler, at du starter med en GAP-analyse, hvor du udnytter alt det compliancearbejde, du allerede har dokumenteret, f.eks. CIS, GDPR, ISO27001, NIST etc. 

  Bliv klar til NIS2-direktivet

  NIS2 stiller krav til private virksomheder inden for bl.a. energi, transport, bankvæsen, finansmarkedsinfrastruktur, sundhed, drikkevand, spildevand, digital infrastruktur og offentlig administration.

  Sådan får du størst succes i forberedelserne til NIS2

  'Med den brede viden som Siscon har samt deres værktøj, får du et ISMS, der er opbygget ud fra din virksomheds størrelse og modenhed.'
  Erwin Lansing Sorthvid
  Erwin Lansing
  Sikkerhedschef - DK-Hostmaster

  Skab succes og ikke en ny silo

  Siscons konsulenter har mange års erfaring med rådgivning inden for flere complianceområder. Vi har bl.a. rådgivet om NIS i et samarbejde med flere kunder, bl.a. DK Hostmaster og har derfor også, helt naturligt, fulgt det nye NIS2-direktiv for at være på forkant med dels vores rådgivning ift. til implementering af det nye direktiv og den danske nationale fortolkning af direktivet. Vores forberedelse har naturligt været funderet i vores complianceværktøj, ControlManager™, på bedste og mest effektive måde understøtter implementeringen og vedligeholdelsen af endnu en vigtig kravstandard. Så slipper du for at bygge en ny compliancesilo.

  Med ControlManager™, som understøttende værktøj i arbejdet med NIS2 (eller andre regulatoriske krav), får du:

  En model til opbygning af compliance

  Overblik over relevante dokumenter

  Overblik over kontroller og opgaver

  Modeller for risikovurdering - lige til at bruge i din organisation

  Nem vedligeholdelse af arbejdet med informationssikkerhed

  ControlManager™ styrker og understøtter disse områder inden for informationssikkerhed

  Nationale og internationale standarder som ISO27XXX, NIS2, Cobit, NSIS, NIST og mange flere

  Risikostyring

  Sikkerhedspolitik/håndbog

  Beredskabsplan

  Awareness

  Sikkerhedsbrud

  Gap-analyser

  Kontroller

  Årshjul

  Hele sikkerhedsprocessen er cirkulær og foregår kontinuerligt, hvilket fører til ændringer i bl.a. politikker og procedurer. Ændringerne kan styres og monitoreres i ControlManager™, så den enkelte i organisationen bevarer overblikket og kontrollen på sit område.

  Vil du i kontakt med os?

  Hvad enten det er om stort eller småt – vi glæder os til at høre fra dig.

  Kontakt Siscon

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X