Få kontrol over dine kontroller

  Oplever din organisation også udfordringer med at udføre og vedligeholde kontrollerne?

  Mange organisationer oplever disse udfordringer, da de ikke har en løsning, der giver en status på kontrollerne, og fordi de ikke har et overblik over dokumentationen for udførelsen og det samlede kontrolkatalog.

  Hvis du som organisation enten glemmer at udføre kontroller til tiden eller slet ikke får dem udført, så er du ikke bevidst om organisationens efterlevelsesniveau ift. lovgivning, interne regler og krav til behandling af data, processer og forretningsgange – og det kan skabe en række forskellige udfordringer, bl.a. med:

  •  Tilsyn og revisioner – hvilket kan føre til bøde eller alvorlig kritik
  •  Organisationens registrerede – der kan opstå mistillid og utilfredse kunder/borgere
  •  Tab af tillid fra potentielle kunder, leverandører og samarbejdspartnere

  Er din organisation en af de mange, der oplever udfordringer med kontroller? Så bliv hængende lidt endnu – vi har nemlig en effektiv løsning, så du undgår problemerne fremover. Du kan også kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan understøtte dig og din organisation.

  Automatiserede kontroller – svaret på effektiv compliance  

  Ved at gå fra manuelle til automatiske kontroller reducerer du udfordringer, der ofte kan være i arbejdet med kontroller.

  Du reducerer bl.a.:

  • Mængden af fejl – så som at udføre kontrollerne for sent eller helt at glemme dem
  • Tidsforbruget, der er forbundet med at udføre kontroller

  Udover at reducere mængden af fejl og tid, der er forbundet med kontroller, er der også en række fordele ved at automatisere organisationens kontroller, så som:

  • Du får overblik over udførte og gennemførte kontroller
  • Du er ajour med organisationens complianceniveau
  • Organisationen og medarbejderne er klar, når der kommer tilsyn – både de forventede og uventede besøg
  • Organisationen får en kontinuerlig arbejdsgang med compliance

  Med disse fordele vil organisationen opleve, at GDPR og informationssikkerhed går fra at være en fragmenteret opgave til en del af hverdagen – og det må være målet. Er det også målet for dig?

  ControlManager™ og Siscons konsulenter står klar til at føre dig sikkert igennem hele processen, og vi brænder for at være din sparringspartner.

  Vi sætter os ind i din organisation, så vi forstår jeres måde at arbejde og tænke på. Derefter skræddersyer vi en løsning, der er tilpasset jeres modenhed, ønsker og behov.

  this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  ControlManager™ – svaret på dine kontrol-udfordringer

  Med ControlManager™ går dit arbejde med GDPR og informationssikkerhed fra at være en fragmenteret opgave til en integreret del af hverdagen – en hverdag, hvor du og organisationen får automatiseret kontrollerne og får et klart visuelt overblik over, hvilke kontroller der er udført, og hvilke der mangler.

  Derudover vil du opleve, at du reducerer tidsforbruget forbundet med udførelse af kontroller, da du med ControlManager™ kan føre kontrol mod flere standarder på samme tid. Helt automatisk begynder du dermed at arbejde multidimensionalt med organisationens compliance.

  Dette får du til dine kontroller med ControlManager™:

  Alt dette og meget mere kan Siscon og ControlManager™ gøre for dig. Vil du gerne se, hvordan du kan bruge front-end og back-end løsningerne i din arbejdsgang og se, hvor effektivt og multidimensionalt dit arbejde virkelig kan blive? Book et uforpligtende virtuelt demo-møde i dag.

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X