Kend dine GAPs og skab resultater 

  At udføre og få mest udbytte af sin GAP-analyse er ikke altid lige så nemt, som det kan lyde. Det kræver, hvad enten det handler om efterlevelse, certificering, erklæring eller udvikling, at du lægger kræfterne de steder, der rent faktisk flytter virksomheden i den ønskede retning, så opnåelse af målet lykkes.

  En GAP-analyse giver dig og virksomheden et billede af, hvor I står nu i forhold til, hvor I gerne vil hen – så I efterfølgende kan udarbejde en plan for, hvordan I kommer dertil. Der kan være mange grunde til, at virksomheder ønsker at udarbejde en GAP-analyse. Det kan være en ISO-efterlevelse/certificering, en revisions-erklæring i nærmeste fremtid eller blot et ønske om at udvikle virksomheden.

  Uanset grunden, er en GAP-analyse værdifuld. For i en konstant udviklende verden bør virksomhedens informationssikkerhed følge med – og det er dét en GAP-analyse skaber rammerne for.

  Få en erfaren tovholder, der bevarer overblikket og sikrer, at dine ressourcer bliver brugt effektivt – så din virksomhed kommer trygt og sikkert i mål.  

  Kom i mål med din GAP-analyse

  Med en GAP-analyse bliver du klogere på virksomhedens tilstand og eventuelle svage punkter, hvilket danner grundlag for at gøre virksomheden stærkere og lukke hullerne. Det kræver, at du får implementeret de nye tiltag, der er blevet afdækket i forbindelse med GAP-analysen. Derudover er afgørende, at nøglepersonerne i opgaven har taget de rette beslutninger om, hvor kræfterne skal sættes ind, og hvilke tiltag der skal implementeres.

  Læg kræfterne de rigtige steder, implementér de rette tiltag der er afdækket i din GAP-analyse.

  Med Siscon som din samarbejdspartner

  På baggrund af GAP-analysen får du en gennemarbejdet rapport med realistiske og konkrete tiltag, der stiller dig skarp på virksomheden. Helt konkret vil vi fokusere på følgende:

  1. Sammen tager vi en dialog om virksomhedens nuværende tilstand inden for et specifikt område
  2. Vi udarbejder i samarbejde med dig realistiske mål for, hvor virksomheden skal nå hen
  3. Med vores erfaring udvælger vi de vigtigste områder, der skal lægges kræfter i for at lukke hullet mellem den/din nuværende situation og målet
  4. Til slut modtager virksomheden en rapport, hvori den nuværende situation er dokumenteret, hvad målet er, og hvilke tiltag der skal implementeres for at nå målet

  Vi står også klar med professionel rådgivning og værktøj, til at implementere de nye tiltag og vedligeholde dem.

  Automatisér vedligeholdelse af dine mål 

  ControlManager™ understøtter din GAP-analyse nemt og effektivt. ControlManager™ gør det nemt for dig at få et overblik over den aktuelle status kontra dine mål, der er blevet fastlagt i din GAP-analyse. På den måde skabes der ro og struktur i arbejdet mod virksomhedens mål.

  Eksempler på områder ControlManager™ bl.a. kaster lys over:

  • Hvilke krav der er opfyldt ift. fx ISO27001, ISO27002, ISO 27701
  • Angivelse af samlet compliance (efterlevelsesgrad)
  • Angivelse af compliance (efterlevelsesgrad) for hvert enkelt kapitel/område
  • Udpegning af ”stærke” og “svage” områder
  • Grundlag for prioritering af indsatsområder
  • Grundlag for udarbejdelse af handlingsplan

  Book en uforpligtende præsentation af ControlManager™ der gør dit arbejde med GDPR og informationssikkerhed nemt og effektivt.

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X