GAP-analyse

  Kend dine GAPs og skab resultater

  At udføre og få mest udbytte af sin GAP-analyse er ikke altid lige så nemt, som det kan lyde. Det kræver, hvad enten det handler om efterlevelse, certificering, erklæring eller udvikling, at du lægger kræfterne de steder, der rent faktisk flytter virksomheden i den ønskede retning, så opnåelse af målet lykkes.

  LAB og HRS

  Derfor er GAP-analysen vigtig

  En GAP-analyse giver dig og virksomheden et billede af, hvor I står nu i forhold til, hvor I gerne vil hen – så I efterfølgende kan udarbejde en plan for, hvordan I kommer dertil. Der kan være mange grunde til, at virksomheder ønsker at udarbejde en GAP-analyse. Det kan være en ISO-efterlevelse/certificering, en revisions-erklæring i nærmeste fremtid eller blot et ønske om at udvikle virksomheden.

  Uanset grunden, er en GAP-analyse værdifuld. For i en konstant udviklende verden bør virksomhedens informationssikkerhed følge med – og det er dét en GAP-analyse skaber rammerne for.

  Gap analyse mod NIS2

  EU-parlamentet har indgået en politisk aftale om nye regler for cyber- og informationssikerhed. Den 27. december 2022 blev NIS2-direktivet vedtaget. Den 18. oktober 2024 skal private virksomheder inden for bl.a. energi, transport, bankvæsen, finansmarkedsinfrastruktur, sundhed, drikkevand, spildevand, digital infrastruktur og offentlig administration efterleve NIS2.

  Kom i mål med din GAP-analyse

  Med en GAP-analyse bliver du klogere på virksomhedens tilstand og eventuelle svage punkter, hvilket danner grundlag for at gøre virksomheden stærkere og lukke hullerne. Det kræver, at du får implementeret de nye tiltag, der er blevet afdækket i forbindelse med GAP-analysen.

  Derudover er det afgørende, at nøglepersonerne i opgaven har taget de rette beslutninger om, hvor kræfterne skal sættes ind, og hvilke tiltag der skal implementeres.

  Læg kræfterne de rigtige steder, implementér de rette tiltag, der er afdækket i din GAP-analyse.

  Automatisér vedligeholdelse af dine mål

  ControlManager™ understøtter din GAP-analyse nemt og effektivt. ControlManager™ gør det nemt for dig at få et overblik over den aktuelle status kontra dine mål, der er blevet fastlagt i din GAP-analyse. På den måde skabes der ro og struktur i arbejdet mod virksomhedens mål.

  Eksempler på områder ControlManager™ bl.a. kaster lys over:

  Hvilke krav der er opfyldt ift. fx ISO27001, ISO27002, ISO 27701
  Angivelse af samlet compliance (efterlevelsesgrad)

  Angivelse af compliance (efterlevelsesgrad) for hvert enkelt kapitel/område

  Udpegning af ”stærke” og “svage” områder

  Grundlag for udarbejdelse af handlingsplan

  Grundlag for udarbejdelse af handlingsplan
  Book en uforpligtende præsentation af ControlManager™ der gør dit arbejde med GDPR og informationssikkerhed nemt og effektivt.

  Med Siscon som din samarbejdspartner:

  På baggrund af GAP-analysen får du en gennemarbejdet rapport med realistiske og konkrete tiltag, der stiller dig skarp på virksomheden. Helt konkret vil vi fokusere på følgende:

  TIA - Transfer Impact Assessment

  Adgang til ControlManager™ demo site – for virksomheder, der endnu ikke er kunde hos Siscon.

  Udfyld kontaktformularen så vi kan kontakte dig for at aftale et uforpligtende introduktionsmøde og en demonstration med tilhørende demo site til ControlManager™.

  På dette møde viser vi de mange muligheder, der er i ControlManager™ i relation til jeres opgaver på informationssikkerhedsområdet og med GDPR.

  Efterfølgende vil du modtage adgang til vores demonstration site, så du efterfølgende kan genopfriske hukommelsen og undersøge vores løsning nærmere.

   Navn*

   Mailadresse*

   Titel*

   Virksomhed*

   Telefon

   Verification:captcha

   Jeg afgiver samtykke til, at Siscon må kontakte mig og sende mig nyhedsbreve, yderligere markedsføring og informationer fra Siscon. Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage, via linket i nyhedsbrevet

   Du modtager en bekræftelsesmail, efter du har trykket "Send". Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager denne.Ved indsendelse af denne formular accepterer du, at dine data bliver behandlet i overensstemmelse med Siscons Privatlivspolitik.

   HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

   Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
   Sæt strøm til din informationssikkerhed
   Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
   Nyborg Kommune

   Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

   X