ISMS og ControlManager™ – ISMS software

  Arbejdet med informationssikkerhed starter ved opbygningen af et ISMS. Opbygningen stiller krav til solid erfaring, så du får et velstruktureret og veldokumenteret ledelsessystem til din informationssikkerhed.

  Vi anbefaler, at et ISMS opbygges på baggrund af ISO27001-standarden. Derved har du de bedste rammer for at håndtere organisationens informationssikkerhed.

  GDPR-værktøj

  Udfordringer organisationer ofte oplever

  I og med at arbejdet med informationssikkerhed kræver solid erfaring og kompetence på området, er der en række udfordringer, som organisationer ofte står overfor – bl.a.:

  Vi forstår godt, at disse udfordringer findes i mange organisationer, men der er heldigvis en løsning!

  'ControlManager™ er en hjælpende hånd, der letter mit arbejde, så jeg ikke selv skal huske på bl.a. opfølgninger og kontroller”,'
  esbjerg kommune logo foto
  Pernille Korsholm
  Administrativ medarbejder, Esbjerg Kommune

  Skab succes i dit arbejde
  med informationssikkerhed og ISMS

  ControlManager™ er Siscons compliancesoftware, der er bygget på den anerkendte ISO27001-standard og udviklet til bl.a. at understøtte arbejdet med denne standard. Det er en sikker, effektiv og brugervenlig software, der skaber struktur og overblik over dit ISMS.

  Ydermere gør ControlManager™ det nemt at vedligeholde driften af dit ISMS, da der findes en påmindelsesfunktion på tilbagevendende opgaver. Derudover bliver politikker og procedurer forankret i organisationen, da alle dokumenter er tilgængelige og kan samles ét sted.

  Overblik og samling på dokumenter betyder for organisationen, at der bliver skabt vished om complianceniveau hele vejen rundt.

   

  Med ControlManager™ som understøttende værktøj i arbejdet med informationssikkerhed får du:

  En model til opbygning af ISMS

  Overblik over relevante dokumenter

  Overblik over kontroller og opgaver

  Du får viden om efterlevelsesniveauet i hele organisationen

  Nem vedligeholdelse af arbejdet med informationssikkerhed

  Områder ControlManager™ styrker og understøtter

  Helt konkret styrker og understøtter ControlManager™ følgende områder inden for informationssikkerhed:

  Nationale og internationale standarder som ISO27XXX, Cobit, NSIS, NIST og mange flere

  Hele sikkerhedsprocessen er cirkulær og foregår kontinuerligt, hvilket fører til ændringer bl.a. i politikker og procedurer. Ændringerne kan styres og monitoreres i ControlManager™, så den enkelte i organisationen bevarer overblikket og kontrollen på sit område.

  ControlManager™ skaber også værdi i certificeringer og revisioner

  På baggrund af mange certificeringer kan vi roligt sige, at ControlManager™ også er en fantastisk støtte under certificeringer og revisioner – både for ekstern auditor, revisoren og organisationen, da alle har snor i og overblik over dokumentationen hele vejen igennem processen.

  Vil du i kontakt med os?

  Hvad enten det er om stort eller småt – vi glæder os til at høre fra dig.

  Kontakt Siscon

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X