Før effektivt tilsyn med dine databehandlere 

  Som dataansvarlig er det lovpligtigt at føre tilsyn med databehandlere. Det skal sikre, at behandlingen af virksomhedens data overholder de lovpligtige krav, der findes i databeskyttelsesforordningen. Derudover skal det sikre, at aftalen der er indgået mellem databehandler og dataansvarlige overholdes.

  Netop dette kan være en stor mundfuld for mange, da det ikke er alle virksomheder, som har de rette kompetencer og ressourcer til at sikre, at kravene bliver overholdt. Derfor står vi klar til at understøtte dig og din virksomhed med et effektivt tilsyn med databehandler.

  Tilsyn med databehandlere – fra lille POC til succes i fællesskab 

  Tilsyn med databehandler

  ComplianceGateway er udviklet til at effektivisere dit tilsyn med databehandlere

  Læs mere om ComplianceGatway, eller se, hvordan vores kunder skaber succes i deres tilsyn.

  Få fastlagt omfanget af dit tilsyn

  Hos Siscon tilbyder vi dig rådgivning og sparring inden for ”Tilsyn med databehandler”, uanset om du har vores værktøj – ControlManager™ – eller ej. Vi anbefaler at værktøjet bruges, da du er sikret effektivt tilsyn nu og år efter år – så du som datasvarlig kan være helt tryg.

  Tilsyn med databehandler
  Konceptet hjælper dig med at fastlægge omfanget af tilsyn i din virksomhed:

  • Du får planlægning af selve gennemførelsen – og du har derfor sparret en masse tid
  • Kompetent konsulentstøtte under dit tilsyn med databehandler
  • Sparring på rapportering af de udførte tilsyn som Siscons konsulenter har gennemført for dig

  Alt i alt får du den lovpligtige rapportering af tilsynet med databehandleren og opnår compliance – desuden får du eksperter på området, du kan sparre med.

  Udover solid konsulentstøtte kan Siscon også bistå med understøttende værktøj – ControlManager™– der sikrer dig at:

  • Tilsynet bliver udført automatisk via funktioner, der styrer udsendelsen af tilsynsspørgsmålene samt modtagelse af svarene herpå. Mangler databehandleren at svare på spørgsmål, genudsender den automatisk spørgsmålene igen for at sikre, at du får svar på de tilsendte spørgsmål
  • Du får et system, der kan tilpasses din tilsynssituation – uanset størrelse, sprog, vurderet risici og omfang

  Skal vi bistå med sparring, kompetencer og konsulentstøtte? 

  Sammen skaber vi dine resultater

  Når du vælger Siscon, behøver du ikke at opfinde den dybe tallerken og oparbejde kompetencer, der både koster tid, penge og masser af energi, for at du som dataansvarlig kan sikre, at din virksomhed efterlever tilsynsforpligtigelsen. Vi er et team af kompetente konsulenter, der hver dag udvikler os på området, og du er derfor altid sikret den nyeste viden.

  Det er altafgørende, at du som dataansvarlig kan være sikker på, at sikkerhedsforanstaltningerne er i orden – med Siscon som din samarbejdspartner får du et helt team som DIN støtte – hele vejen igennem. Siscon har udviklet ComplianceGateway, der er et add-on til vores compliancesoftware ControlManager™. ComplinceGateway fungerer som et digitalt posthus og administrerer dit tilsyn med databehandlere.

  Få en gratis demoversion af ControlManager™ og ComplinceGateway.

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X