Book en demo af ControlManager™

  Fedt at du er landet her! Det må nemlig betyde, at du gerne vil se ControlManager™.

  Vi er klar til at tage et virtuelt kaffemøde, hvor vi gerne vil vise, hvordan ControlManager™ kan understøtte dit arbejde med GDPR og informationssikkerhed og løse netop dine udfordringer. Kaffemødet er helt uforpligtende.

  Efterfølgende vil du modtage, adgang til vores demonstration site, så du efter mødet kan genopfriske hukommelsen og undersøge vores løsning nærmere.

  Udfyld nedenstående kontaktformular. Vi vil efterfølgende kontakte dig, for at aftale et uforpligtende introduktionsmøde og en demonstration med tilhørende demo site til ControlManager™.

   Navn*

   Mailadresse*

   Titel*

   Virksomhed*

   Telefon

   Verification:captcha

   Jeg afgiver samtykke til, at Siscon må kontakte mig og sende mig nyhedsbreve, yderligere markedsføring og informationer fra Siscon. Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage, via linket i nyhedsbrevet

   “ControlManager™ er et værktøj, der gør det nemt at efterleve ISO27001. Du behøver ikke være ekspert i standarden – følger du opsætningen, så efterlever du automatisk ISO27001” –Erwin Lansing

   Erwin Lansing, Sikkerhedschef, DK Hostmaster

   Erwin Lansing

   Du modtager en bekræftelsesmail, efter du har trykket “Send”. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager denne

   Ved indsendelse af denne formular accepterer du, at dine data bliver behandlet i
   overensstemmelse med Siscons Privatlivspolitik.

   HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

   Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
   Sæt strøm til din informationssikkerhed
   Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
   Nyborg Kommune

   Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

   X