Brugen af www.siscon.dk (herefter “Hjemmesiden”) er underlagt nedenstående betingelser. Kan du ikke acceptere betingelserne, beder vi dig forlade Hjemmesiden uden at gøre yderligere brug af den.

  Ejerskab

  Denne hjemmeside ejes og drives af:

  Siscon ApS (herefter “Siscon”)

  Hejrevang 4

  3450 Allerød

  CVR-nr. 3847 7935

  Tlf.: +45 70 232 231

  e-mail: info@siscon.dk

  Ansvarsfraskrivelse

  Indholdet på Hjemmesiden gøres offentligt tilgængeligt i oplysningsøjemed. Siscon tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan dog ikke garantere, at indholdet er komplet eller korrekt.

  Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider tilvejebragt af tredjemand, over hvilke Siscon ikke har kontrol.

  Siscon tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at Hjemmesiden ikke indeholder virus, orm, trojanske heste eller lignende.

  Siscon garanterer imidlertid ikke, at Hjemmesiden er fri for sådanne skadelige programmer og fraskriver sig ethvert ansvar for tab som følge af skadelige programmer, som er modtaget fra Hjemmesiden eller via filer, som kan downloades fra Hjemmesiden.

  Links

  Der må ikke frames eller deep-linkes til denne Hjemmeside. Det er tilladt at linke til Hjemmesidens forside på en loyal og ikke-konkurrerende måde.

  Immaterielle rettigheder

  Hjemmesiden indeholder ophavsretligt beskyttet materiale og andet materiale beskyttet af andre immaterielle rettigheder. Du må alene benytte Hjemmesiden i overensstemmelse med de rettigheder, som lovgivningen giver dig.

  Anden benyttelse kræver forudgående skriftlig tilladelse fra Siscon.

  Behandling af personoplysninger

  Ved at benytte dig af Hjemmesiden accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til vores cookies politik og privatlivspolitik.

  Lovvalg og værneting

  Brugen af denne Hjemmeside er undergivet dansk ret, og tvister, der udspringer af eller vedrører Hjemmesiden, skal behandles jf. danske værnetingsregler og domstole.

   

  Siden er sidst opdateret september 2018

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X