Klæd dine medarbejdere på til sikker IT-adfærd

  Vi kan hurtigt blive enige om, at IT-sikkerhed ikke er sexet – og slet ikke for dem, som ikke lever i den verden. Med mange års erfaring gør vi IT-sikkerhed sexet, forståeligt og effektivt!

  Det kan være svært at forstå faren på nettet, og de konsekvenser små ting også kan have. Især for de medarbejdere, der ikke skriver teknologi og IT som en kernekompetence på deres CV. Men uanset om dine medarbejdere er klædt på eller ej, så er det et vigtigt område, der bør være fokus på.

  Præg din sunde fornuft 

  Hackerne er hurtigere end dig, og der findes desværre ingen smarte løsninger, der kan forhindre alle angreb!

  Det bedste forsvar er en kombination af teknik understøttet af god uddannelse af dine medarbejdere, som giver en bedre IT-adfærd, der er præget af sund fornuft.

  Med et stærk sammensat team af konsulenter, kommunikations- og marketingeksperter udvikler vi kampagner, der kommunikerer i øjenhøjde og er skræddersyet til din virksomhed – og på den måde optimerer din virksomheds samlede modstand via forskellige kommunikationskanaler.

  Hos Siscon har vi solid erfaring i udvikling af velafprøvede awareness-strategier.
  Vi formidler kompleks it-viden i øjenhøjde og gør it-sikkerhed til top of mind hos dine medarbejdere

  Før og efter awareness

  Det er vigtigt, at før du går i gang med store og komplekse mål, at du kigger på dine medarbejderes nuværende IT-niveau. Derefter lægger du en strategi, der passer niveauet og sætter realistiske mål for, hvor ledelsen ønsker at ende.

  Skab succes med awareness

  At udarbejde delmål er en måde at motivere medarbejderne og ledelsen på i forbindelse med forankringen i virksomheden. Men det er også en måde at give et billede af, hvor på rejsen medarbejderne er, og hvad den fremtidige kampagne skal indfange.

  Med Siscons skræddersyede kampagner er der mange muligheder for din virksomhed, at integrere det i jeres hverdag – og løbende få nye medarbejdere med på rejsen til en større forståelse af sikker it-adfærd.

   

  Eksempel på måder at indføre en kampagne aktivt:

  • Quizzer/konkurrencer der indebærer spørgsmål vedrørende it-sikkerhed
  • E-learning – løbende oplæring af medarbejdere

  Mød bits og bytes 

  Team Siscon har udviklet figurerne Bits og Bytes, som skal være med på din Awareness-rejse. De er udviklet for at kunne kommunikere på dit niveau, og skal illustrere hvad der er god og dårlig IT-adfærd. De giver dig tips og tricks til, hvordan du undgår at hackere lækker dine data.  De glæder sig til at tage dig med ombord på den rejse, der skal forankre Awareness i din virksomhed.

  Når du vælger Siscon, som din samarbejdspartner, bliver dine medarbejderes nøgleord – fortrolighed, integritet og tilgængelighed!

   

  Kontakt os i dag, og hør mere om hvordan vi kan klæde jer på til sikker adfærd på nettet

  Awareness betyder

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X