Få tilskud til rådgivning om digital sikkerhed

  Siscons seje konsulentteam er garant for kompetent viden

  TILSKUDSVOUCHER FRA SMV:DIGITAL

  SMV:Digital åbner løbende op for tilskudspuljer, hvor du kan du søge om tilskud til privat rådgivning om digital sikkerhed. Målet med tilskuddet er, at din virksomhed får løftet sin digitale sikkerhed og ansvarlige dataanvendelse ved at få styr på data, processer, systemer, opdateringer og politikker. 

  Med en tilskudsvoucher på 25.000 kr., 50.000 kr. eller 250.000 kr. kan du få privat rådgivning fra Siscons konsulentteam, der står klar med kompetent viden og konkrete tiltag, der hjælper dig og din virksomhed med at komme i mål med jeres digitale sikkerhed.

  Vi hjælper gerne med ansøgningen til SMV:Digital – udfyld kontaktformularen og lad os hjælpe dig videre.

  udfyld og få hjælp til digital sikkerhed

   Navn*

   Mailadresse*

   Virksomhed*

   Telefon*

   Jeg afgiver samtykke til, at Siscon må kontakte mig og sende mig viden, invitationer og anden relevant info. Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage via linket nederst i alle mails.

   Vi styrker din position

   I Siscon ønsker vi at gøre arbejdet med GDPR og informationssikkerhed nemt. Vores team af rådgivere og eksperter ønsker at styrke din position ved at sikre en effektiv og sikker hverdag. Til det har vi skabt  ControlManager™, som er et funktionelt og sikkert compliancesoftware, der skaber struktur og overblik.

   Styrk din digitale sikkerhed – Book en demo

   Cybersikkerhed for bestyrelser styrkelse af cyberkompetencer

   Digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse med SMV:Digital

   National strategi for cyber- og informationssikkerhed

   HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

   Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
   Sæt strøm til din informationssikkerhed
   Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
   Nyborg Kommune

   Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

   X