FØR EFFEKTIVT TILSYN MED DINE DATABEHANDLERE 

  Som dataansvarlig er det lovpligtigt at føre tilsyn med databehandlere. Det skal sikre, at behandlingen af virksomhedens data overholder de lovpligtige krav, der findes i databeskyttelsesforordningen. Derudover skal det sikre, at aftalen der er indgået mellem databehandler og dataansvarlige overholdes.

  Netop dette kan være en stor mundfuld for mange, da det ikke er alle virksomheder, som har de rette kompetencer og ressourcer til at sikre, at kravene bliver overholdt. Derfor står vi klar til at understøtte dig og din virksomhed med et effektivt tilsyn med databehandler. Kontakt os i dag helt uforpligtende

   

  DET FÅR DU, NÅR DU VÆLGER VORES KONCEPT

  Hos Siscon tilbyder vi dig rådgivning og sparring inden for ”Tilsyn med databehandler”, uanset om du har vores værktøj – ControlManager™ – eller ej. Vi anbefaler at værktøjet bruges, da du er sikret effektivt tilsyn nu og år efter år – så du som datasvarlig kan være helt tryg.

  Tilsyn med databehandler
  Konceptet hjælper dig med at fastlægge omfanget af tilsyn i din virksomhed

  • Du får planlægning af selve gennemførelsen – og du har derfor sparret en masse tid
  • Kompetent konsulentstøtte under dit tilsyn med databehandler
  • Sparring på rapportering af de udførte tilsyn som Siscons konsulenter har gennemført for dig

  Alt i alt får du den lovpligtige rapportering af tilsynet med databehandleren og opnår compliance – desuden får du eksperter på området, du kan sparre med.

  Udover solid konsulentstøtte kan Siscon også bistå med understøttende værktøj – ControlManager™- der sikrer dig at:

  • Tilsynet bliver udført automatisk via funktioner, der styrer udsendelsen af tilsynsspørgsmålene samt modtagelse af svarene herpå. Mangler databehandleren at svare på spørgsmål, genudsender den automatisk spørgsmålene igen for at sikre, at du får svar på de tilsendte spørgsmål
  • Du får et system, der kan tilpasses din tilsynssituation – uanset størrelse, sprog, vurderet risici og omfang

  Skal vi bistå med sparring, kompetencer og konsulentstøtte? Kontakt os i dag, så vi sammen kan skabe succes

   

  IKKE BLOT ET VÆRKTØJ – MEN DIN SPARRINGSPARTNER

  Når du vælger Siscon, behøver du ikke at opfinde den dybe tallerken og oparbejde kompetencer, der både koster tid, penge og masser af energi, for at du som dataansvarlig kan sikre, at din virksomhed efterlever tilsynsforpligtigelsen. Vi er et team af kompetente konsulenter, der hver dag udvikler os på området, og du er derfor altid sikret den nyeste viden.

  Alt du skal gøre er at kontakte os – så vi sammen kan skabe en effektiv, sikker og sjov hverdag med data.

  Det er altafgørende, at du som dataansvarlig kan være sikker på, at sikkerhedsforanstaltningerne er i orden – med Siscon som din samarbejdspartner får du ikke kun et værktøj, der per automatik understøtter tilsynet, du får et helt team som DIN støtte – hele vejen igennem.

  BOOK ET MØDE

  DER VISER DIG VEJEN TIL EFFEKTIVT TILSYN 

  Når du vælger Siscon er du sikret et effektivt tilsyn med databehandleren – men du er også sikret et hold af kompetente mennesker, der brænder for at dele viden, være DIN sparringspartner på området og vise dig vejen til compliance!

  Navn*

  Mailadresse*

  Virksomhed*

  Telefon

  Kontakt mig vedrørende*

  Verification:captcha

  Jeg afgiver samtykke til, at Siscon må kontakte mig og sende mig nyhedsbreve, yderligere markedsføring og informationer fra Siscon. Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage, via linket i nyhedsbrevet

  X