EFFEKTIV HÅNDTERING AF DATASIKKERHEDSBRUD OG SIKKERHEDSHÆNDELSER

  Brud og hændelser sker – selv for den bedste. De kan have store konsekvenser for virksomheden som f.eks. økonomisk tab og tab af tillid.

  Medarbejdere og andre interessenter forventer, at du sikrer virksomheden så godt som muligt mod brud og hændelser. Derfor er det vigtigt, at du enten indberetter til datatilsynet, når der opstår datasikkerhedsbrud, eller dokumenterer en hændelse for dermed at optimere IT-sikkerheden.

  En effektiv og ensartet måde at håndtere brud og hændelser på giver de bedste forudsætninger for, at dine medarbejdere indberetter hændelser. Derudover kan virksomheden forbedre IT-sikkerheden igennem dokumentationen fra hændelserne.

  Men hvordan finder du en effektiv og ensartet metode, der virker?

  FÅ EN EFFEKTIV METODE

  Med Siscon som din samarbejdspartner behøver du ikke lægge hovedet i blød for at finde en effektiv metode til at dokumentere hændelser. Som eksperter i brud og hændelser opbygger vi sammen med dig en effektiv fremgangsmåde der styrker din virksomhed.

  Du er samtidig sikret korrekt viden og rådgivning af høj kvalitet samt hurtig handling, når der opstår et brud eller en hændelse, der kræver dokumentation. Med Siscon ombord vil du opleve nærvær i samarbejdet med informationssikkerhed og et hold, der brænder for, at du og din virksomhed styrkes!

  CONTROLMANAGER™ – STYRKER DIN INFORMATIONSSIKKERHED 

  Siscon har udviklet ControlManager™, som kan hjælpe dig og din virksomhed med bl.a. altid at være opdateret på jeres sikkerhedspolitik, så I minimerer antallet af sikkerhedshændelser igennem korrekt handling fra medarbejderne.

  Med ControlManager™ bestemmer du selv designet, så metoden og opbygningen tilpasses dine medarbejderes niveau inden for IT-forståelse. Skriver du ikke IT og teknologi som en kernekompetence på CV’et, kan du nemlig opleve udfordringer med at forstå, hvornår der er sket en hændelse, og hvordan det skal dokumenteres. Netop det hjælper ControlManager™ og Siscons konsulenter dig med.

  Virksomhedens sikkerhedspolitikker kan effektivt dokumenteres i ControlManager™. Det betyder, at dine medarbejdere kan tilgå de nyeste opdaterede versioner af sikkerhedspolitikker og dermed få en bedre forståelse for sikker IT-adfærd.

  BOOK ET MØDE

  Book et møde med Siscon – helt uforpligtende – til en snak om hvordan vi kan understøtte dig og din virksomhed!

  Navn*

  Mailadresse*

  Virksomhed*

  Telefon

  Kontakt mig vedrørende*

  Verification:captcha

  Jeg afgiver samtykke til, at Siscon må kontakte mig og sende mig nyhedsbreve, yderligere markedsføring og informationer fra Siscon. Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage, via linket i nyhedsbrevet

   

  Er du i tvivl, eller har du brug for viden om anmeldelse af datasikkerhedsbrud? læs mere på datatilsynets hjemmeside

  GØR SIKKER IT-ADFÆRD TIL ‘TOP OF MIND’

  Har du svært ved at gøre sikker IT-adfærd til ’top of mind’ hos dine medarbejdere?

  Siscon udvikler Awareness-kampagner, der virker. Vi kommunikerer i øjenhøjde og klæder dine medarbejdere på til sikker IT-adfærd, så du vil opleve færre brudhændelser i virksomheden. Siscons Awareness-kampagner klæder nemlig dine medarbejder på til sikker IT-adfærd.

  Skal vi gøre sikker IT-adfærd til ’top of mind’ hos dine medarbejdere?

  Læs mere om Siscons Awareness-kampagner

  X