Sikkerhedshåndbogen udstikker rammerne for, hvordan jeres informationer beskyttes. Det er essentielt at sikre kritiske, fortrolige og følsomme informationer samt at sikre at jeres IT-systemer bevarer deres fortrolighed, integritet og tilgængelighed. En stærk sikkerhedshåndbog er afgørende for at bevare denne troværdighed og funktionsdygtighed, og for at alle ansatte er deres ansvar bevidst.

  DESIGN UD FRA KENDTE STANDARDER

  ControlManager™ indeholder de kendte standarder som fx ISO27001 og ISO27002, som er meget velegnede til at udarbejde sikkerhedshåndbogen efter. Det gør det nemt for jer at udvikle jeres egen skræddersyede sikkerhedspolitik og systematisere en løbende tilpasning ift. ændrede interne og eksterne krav.

  UDFØRELSE OG AWARENESS

  Samling af jeres politikker, regler og procedurer i ControlManager™ giver et godt overblik og en platform til at skabe awareness i organisationen.

  En stærk sikkerhedspolitik er ikke meget værd, hvis den ikke bliver videreformidlet, eller hvis den ikke bliver læst og forstået. Her kan effektiv awareness i form af interne e-learning kampagner eller quizzer være et godt værktøj. ControlManager™ indeholder et quiz-modul, som er nemt at designe, målrette og udrulle i organisationen.

  RAPPORTERING OG OPDATERING AF SIKKERHEDSHÅNDBOG

  En stor fordel ved at bruge ControlManager™, når du skaber jeres sikkerhedshåndbog, er at du løbende kan følge op på, hvem der har læst og forstået jeres politikker, regler og procedurer. Resultaterne af quizzer kan bl.a. bruges til at præcisere og fokusere på de områder, der er svære at forstå for dine kollegaer.

  X