Teknologiens udvikling og de tilhørende krav til data og informationssikkerhed kan være svære at overskue. Et SCADA-system opsamler data, men hvordan sikrer du denne data? Hvad er kravene til de digitale styrings- og overvågningssystemer? Hvordan understøtter kravene informationssikkerheden? Hvordan sikrer man mod driftsforstyrrelser, bevidste angreb og utilsigtede hændelser, så risikoen for forsyningsnedbrud minimeres og eventuelle konsekvenser heraf begrænses?

  Siscon deltager på SCADA Konferencen den 14. – 15. november 2018 i Odense. Her giver vi et bud på, hvordan man kan håndtere bl.a. risikovurderinger, dataopsamling og awareness. Derudover giver konferencen gode muligheder for at netværke med repræsentanter fra en en lang række større forsynings- samt produktionsselskaber.

  Kom til oplæg med Bo Skadkær, Quality Manager i Teracom & Jesper B. Hansen, Senior Consultant i Siscon

  Programmet indeholder mange spændende udstillere og oplæg – vi har også været heldige at få taletid. Bo og Jesper taler om compliance på tværs af ISO9001, ISO27001 & EU GDPR

  Med udgangspunkt i Teracom får du inspiration til, hvordan du bedst indsamler, og strukturerer eksisterende dokumentation og viden fra flere interne interessenter, og transformerer disse oplysninger til et godt fundament for efterlevelse af både ISO9001, ISO27001 og GDPR. Oplægget har stort fokus på complianceprogrammet og effektivt vedligehold.

  Læs mere om, hvilket grundlag Teracom havde for at vælge Siscon som samarbejdspartner i casen nedenfor

  Få gratis demo af ControlManager™

  Er du den mindste smule i tvivl om hvad Siscon kan tilbyde dig?
  Eller vil du bare gerne have lov at teste vores værktøj ud inden du køber?

  Få en gratis demo af vores ControlManager™
  og se om det er noget for dig

  Få ControlManager™ demo idag
  X