Tilmelding til online session om kommunal informationssikkerhed

  Vi sætter fokus på compliance og kommunal informationssikkerhed med udgangspunkt i Nyborg Kommune – hør hvorfor de er blandt “de gode børn i klassen”.

   

  Kom med den 29. marts 

  I vores online session giver Anders og Ditte dig en times inspiration og fortæller, hvordan de har lykkes med at ledelsesforankre informationssikkerhed ved at lave en risikovurdering. Her kan du blive inspireret til, hvordan du kan lave din risikovurdering.

  Vi glæder os til at se dig – online!

   Navn*

   Mailadresse*

   Virksomhed*

   Telefon*

   Jeg ønsker at deltage:

   Jeg afgiver samtykke til, at Siscon må kontakte mig og sende mig viden, invitationer og anden relevant info. Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage via linket nederst i alle mails.

   Har du spørgsmål?

   Du er altid velkommen til at ringe til Camilla Bruun , hvis du har yderligere spørgsmål.

   Hvordan bygger man et compliance-koncept og ruller det effektivt ud i kommunen? I Nyborg Kommune satte ledelsen sig i 2020 for at få styr på området for informationssikkerhed og nedsatte en afdeling for Digitalisering & I-sikkerhed. Læs mere her:

   Sæt strøm til din informationssikkerhed

   Nyborg sætter strøm til den kommunale informationssikkerhed

   HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

   Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
   Sæt strøm til din informationssikkerhed
   Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
   Nyborg Kommune

   Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

   X