Multidimensional compliance og risikorapportering

  Onlinesessions om multidimensional compliance og risikorapportering

  Dette års V2 Security bød på spændende oplæg i samarbejde med Volkswagen Semler Finans og e-nettet, hvor deltagerne fik indsigt i arbejdet med multidimensional compliance og risikorapportering.

  Hvis du ikke var en af de heldige, som oplevede Julieta Rivero og Michael Arnø, kan du nu komme med til vores onlinesessions og få de vigtige pointer ved at tilmelde dig i formularen.

  Onlinesession om risikorapportering

  Onlinesession 16. juni
  kl. 10.00-10.45
  Julieta Rivero og Anna Stubben gav i år på V2 Security deltagerne indsigt i hvordan Volkswagen Semler Finans igennem deres første år har arbejdet struktureret med risikostyring generelt samt risiko-rapportering. Kom med når vi gennemgår de vigtige pointer.

  Onlinesession om multidimensional compliance

  Onlinesession 16. juni 
  kl. 11.00-11.45
  Michael Arnø og Harprit Singh leverede oplæg på V2 Security om e-nettets multidimensionale compliance-rejse. Kom med når vi igen sætter fokus på de vigtige indsigter fra arbejdet med at skabe et framework for compliance. 

   Kom med til onlinesessions den 16. juni når vi sætter fokus på henholdsvis multidimensional compliance og risikorapportering:

   Navn*

   Mailadresse*

   Titel*

   Virksomhed*

   Telefon

   Hvilken onlinesession ønsker du at deltage i? Du kan selvfølgelig også tilmelde dig begge.

   Jeg afgiver samtykke til, at Siscon må kontakte mig og sende mig nyhedsbreve, yderligere markedsføring og informationer fra Siscon. Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage, via linket i nyhedsbrevet

   Vi ønsker at gøre arbejdet med GDPR og informationssikkerhed nemmere med vores værktøj, der kan samle alt compliancearbejde samt skabe struktur og overblik.

   Med ControlManager™ kan du gøre arbejdet med compliance til en investering.

   HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

   Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
   Sæt strøm til din informationssikkerhed
   Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
   Nyborg Kommune

   Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

   X