NSIS-STANDARDEN I 3 ENKLE FASER

   

  D. 2. december 2020, afholdt Siscon, LIGA og inforevision et NSIS-webinar i samarbejde med Version2 

  Få styr på den ny NSIS-standard og de tekniske og organisatoriske krav, den medfører for din virksomhed.

  NSIS (National Standard for Identiteters Sikringsniveauer) er udarbejdet for Digitaliseringsstyrelsen for at sikre en fælles ramme for digitale identiteter og dermed tillid til it-systemer.
  Derfor er det nu tid at få styr på, hvad standarden kræver af din organisation, så I ikke mister adgang til evt. forretningskritiske offentlige systemer, der er underlagt NSIS.
  Dele af de eksisterende løsninger for NemLog-in og MitID videreføres, mens nogle elementer fornyes helt eller delvist. Den definerer forskellige sikringsniveauer for identitetssikring og autentifikation.

  How to: NSIS gjort enkelt i 3 praktiske faser…
  På denne Version2 Online Briefing kan du få viden om både organisatoriske, tekniske og juridiske aspekter af NSIS standarden.

  Læs meget mere om NSIS her

   

  PROGRAMMET

  1. Teknisk check-in (alle tilmeldte får tilsendt live link )

  2. Velkomst v. vært Katrine Arevad.og Journalist Jonas Schou Larsen

  3. NSIS & teknikken, v.  Bjarke Alling, koncerndirektør hos LIGA

  Præsentation og praktisk gennemgang af hvordan NSIS-standarden kan bruges til bedre cyber-robusthed og en gennemgang af de trædesten som er nødvendige for overholdelsen og hvordan tekniske foranstaltninger vil bistår dig, med at komme i mål med en NSIS certificering og ibrugtagning af en lokal IdP.  

  Detaljer

  Emne: NSIS-standard

  Pris: 0 kr.

  Sted: Online

  Partnere & oplægsholdere

  4. NSIS Compliance, en naturlig del af compliance i samspil med ISO 27001/2 v. Jesper B. Hansen, CDO hos Siscon

  NSIS-compliance udgør endnu en del af det samlede compliance-billede, som mange kommuner og andre organisationer vil stå overfor i den kommende periode. Jesper B. Hansen, CDO hos Siscon, vil præsentere dig for konkrete råd og eksempler på mulighederne for at implementere Compliance i forhold til NSIS, ved at genbruge og udbygge evt. allerede eksisterende Complianceframework.. Ved at anvende Multidimensional compliance principperne, vil eksisterende regler og kontroller blive genbrugt, så det bedste fra f.eks. ISO27001/2 implementeringer vil kunne genanvendes og dermed sikre løbende overholdes af NSIS kravene samt en kontinuert opsamling af dokumentation i forhold til f.eks. udarbejdelse af ISAE-revisionserklæringer. På webinaret får du konkrete råd til hvordan du kan dokumentere compliance mod NSIS.

  5. Revisionserklæringer i 3. fase fra NSIS, v.  Simon Okkels, Partner og CIO hos Inforevision

  Revisorerklæring er et krav for NSIS ansøgere. Simon Okkels, Partner og CIO hos Inforevision giver et overblik over de krav der stilles for at opnå en revisorerklæring, herunder indsigt i hvordan erklæringsprocessen foregår

  6. PANELDEBAT MED TALERNE + Q&A

  I denne paneldebat får du både mulighed for at få mere viden med svar på yderligere spørgsmål, men du får også en praktisk tjekliste med 9 stk. ”go home ad do”.

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X