Event

  Siscons konference 2021

  Dage
  Timer
  Minutter
  Sekunder

  Tilmeld dig længere nede

  Sæt kryds i kalendere d. 4. november 2021

  Den 4. november 2021 fra kl. 08.30, slår Siscon dørene op for 8. gang til en fantastisk konference.

  Axelborg (Vesterbrogade 4, 1620 København V) danner igen i år rammerne for en dag fyldt med netværk, ny viden og inspirerende oplæg. 

  Program: 

  Temaet for årets konference: Den regulatoriske jungle

  Virksomheder i dag skal efterleve mange forskellige regulatoriske krav – om det er ISO, GDPR, Ledelsesbekendtgørelsens Bilag 5, Hvidvask-lovgivning, NIS2, CIS, NSIS eller noget helt andet.

  08.30-9.00 – Registrering og morgenmad

  Resten af dagen vil vi underholde og inspirere dig med eksperter, der kommer med praktisk viden på højt niveau. Vi har bl.a. invitereret:

  Emil Bisgaard, Kammeradvokaten
  Gik du glip af et af de mest omtalte oplæg på Infosecurity? Bare rolig – Emil Bisgaard giver dig endnu en chance for at blive inspireret på højt niveau om NIS2. Hvad er kravene, og hvordan kommer du i gang?

  Anders Chemnits, IT-sikkerhedskonsulent, Nyborg Kommune
  Han viser dig processen fra ingen overblik til fuldt overblik ved hjælp Nyborg Kommunes complianceværksted. Du får praktisk viden til hvordan Nyborg Kommune har  fået struktur på persondatabærende processer og systemer, udført risikovurderinger, DPIA analyser og hvordan de har bygget et flow til indberetning af hændelser

  Anna Elisabeth, Administrationschef, Velliv Foreningen
  Hun tager dig med på hendes rejse med compliance og risikostyring med ledelsesmæssigt fokus – for hvordan er det lige, at du får ledelsesopbakning – hvilke knapper er det du skal trykke på…

   

  På dette års konference får du intet mindre end 7 taler, der klæder dig på og styrker DIN position inden for compliance. Så sidder du i spændet mellem IT, jura og forretning – så er du landet det helt rigtige sted.

  Tidligere konference-deltagere gik hjem med aha-oplevelser, ny energi, inspirerende og vedrørende viden. Det kan du også!

  Tilmeld dig her

   Navn*

   Mailadresse*

   Titel*

   Virksomhed*

   Telefon*

   Jeg afgiver samtykke til, at Siscon må kontakte mig og sende mig nyhedsbreve, yderligere markedsføring og informationer fra Siscon. Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage via linket i nyhedsbrevet

   Modtager du ikke bekræftelse indenfor 15 minutter, bedes du tjekke dit spamfilter.

   Praktisk information:

   Der er begrænset antal pladser på konferencedagen, så tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet, men Siscon forbeholder sig retten til, at prioritere deltagere.

   Der vil der være morgenmad, frokost og løbende forplejning under konferencen. Traditionen tro afslutter vi med et glas vin og networking.

   Hold dig opdateret om konferencens program her på siden.

   Oplev stemningen fra Siscons konference 2019

   I 2019 deltog mere end 180 personer på konferencen med praktiske og ærlige erfaringer om GDPR, ISMS og ISO 27001.

    

   HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

   ControlManager™ er et værktøj, der gør det nemt at efterleve ISO27001. Du behøver ikke være ekspert i standarden – følger du opsætningen, så efterlever du automatisk ISO27001
   DK Hostmaster case logo
   Erwin Lansing
   Sikkerhedschef, DK Hostmaster

   Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

   X